12.1 C
Budapest
2022. május. 23. hétfő

Itt a horoszkóp: ez vár ránk karácsony hetében

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nézze meg a horoszkópját, hogy megtudja, mi vár Önre ezen a héten!

Kos

Szerelem: Végre elhagyhatja a káros vagy idegesítő szokásait, és társával együtt belekezdhet olyasmibe, amivel hasznára lehet az eljövendő közös életüknek. Igaz, a terveik folyamatosan változnak.

Egészség: Szerencsésen túl lehet egy betegségen, de ne könnyelműsködjön! Az enyhébbnek tűnő napokon is öltözködjön melegen, és kimelegedve ne rohangásszon ki kabát nélkül a hidegbe! Igyon gyógynövényteákat.

Munka, Pénz: A munka házán áthaladó Neptunusz az uralkodó bolygójával alkot fényszöget: ez kellemes körülményeket teremt, de hajlamosíthat a felületességre. Ne csak kávézgasson, koncentráljon jobban a feladatára!

Bika

Szerelem: Uralkodó bolygója a válságokat, nehézségeket okozó Plútóval kapcsolódik a héten. A Vénusz kedvessége vetül így az ösztönök, a tudatalatti világára. Jó napok ezek a szenvedélyes szerelemre.

Egészség: Az elnyomott, be nem ismert válságtudat azonban fizikai formában is jelentkezhet. Minél idősebb, annál inkább érzi a csontjaiban is az idő múlását és az időjárás változásait. Akár még frontérzékennyé is válhat.

Munka, Pénz: Minél tudatosabban éli meg és érzi át a változtatás szükségességét, akár a kapcsolataiban, akár a munkastílusában, annál kevésbé okoz ez önnél konfliktusokat. A legnagyobb baj most a meg nem értés.

Ikrek

Szerelem: A kapcsolatában jobb napokra számíthat: véget ért egy veszekedős időszak. A harmónia ettől még nem köszönt be csak úgy, azért még tennie kellene. Tervezzenek közös utazást külföldre!

Egészség: Egy megfázás emlékeztetheti arra, hogy ideje többet törődnie az egészségével. Talán csak egy kis torokgyulladás képében kapja a figyelmeztetést, de nagy esélye van egy ízületi fájdalmakkal járó influenzára is.

Munka, Pénz: Még mindig hajlamos elhanyagolni a kötelességeit, pedig maga is tudja, most lenne jó lehetősége arra, hogy pozitív irányban változtasson az életén, előrelépjen a ranglétrán. Keresse a főnöke kegyeit!

Rák

Szerelem: Minél inkább szereti a kedvesét, és minél erősebben ragaszkodik hozzá, annál esélyesesebb, hogy összevesznek. Túlzott elvárásai a kapcsolatában zavart okozhatnak. Ne legyen féltékeny!

Egészség: Az akaratossága most még akár csonttöréssel is járhat. Különösen óvatosan közlekedjen a jeges, havas, csúszós utakon, és vezessen nagyon óvatosan, ha rosszak a látási viszonyok. Ha siet, most tényleg elkéshet!

Munka, Pénz: A Hold a jegyében telik meg hétfőn, ami jó lehetőséget teremt a megújulásra. Sok jó ötletet is hozhat ez a csillagállás, de ne akarjon mindennek azonnal a végére járni! Többre jut, ha apránként halad előre.

Oroszlán

Szerelem: A kapcsolatokban, de különösen a munkatársakkal való jó viszony ápolása terén nem érdemes túlzásokba esni. A baráti viszonynál többet ne képzeljen és ne akarjon, így elkerüli a csalódást.

Egészség: A legnagyobb ellensége, az egészsége megőrzése szempontjából, most a túl sok teher, amivel a munkahelyen kell szembenéznie. A túlterheltség derék- és hátfájást okozhat. Ne cipekedjen, ne emeljen nagy súlyt!

Munka, Pénz: Mindenféle szempontból enyhíthet a problémáin, ha igyekszik minél kellemesebb, harmonikusabb körülményeket teremteni magának a munkahelyén. Próbálja maga mellé állítani a főnökeit!

Szűz

Szerelem: Az uralkodó bolygóját érő Neptunusz nehéz fényszögének hatására leginkább a hét első napjaiban léphet ki a szokásos medréből a kedélye. Inkább ne is vegyen semmit a lelkére.

Egészség: Még a kisebb betegségek is tartósan levehetik a lábáról, ha elhanyagolja magát. Ezért jobban jár, ha inkább pihen és ágyban marad egy napot, ha meghűl, különben egy vagyont költhet majd a gyógyszerekre.

Munka, Pénz: Uralkodó bolygója a Neptunusszal zár be kellemetlen fényszöget. Hatására a munkahelyén igen nagy erőfeszítéseket kell tennie, ráadásul nem is mindig a főnöke nyomására. A kötelességtudata rabja lett.

Mérleg

Szerelem: A kapcsolatok házán átvonuló Uránusz nyugtalanító aspektusát végre a Nap jó hatása enyhíti. Ráhangolódhat ennek kellemesebb rezgéseire, ha meleg színeket visel, és kerüli a sötét tónusokat!

Egészség: Önnek mindig is gyenge pontja volt a veséje. Bugyolálja magát meleg ruhákba, hordjon vastag zoknit, harisnyát, alsószoknyát, ha kell, és óvja magát a hidegtől minden módon. Néha az akaratosság is tüneteket okozhat.

Munka, Pénz: A kötelességek házán áthaladó Mars az uralkodó bolygójával alkot kellemetlen fényszöget. Ez nem feltétlenül hoz magával munkahelyi zűröket, de a konfliktusok esélyét mindenképpen jelentősen növeli.

Skorpió

Szerelem: A Vénusz önnel van, és szerelmes kedvűvé tenné, ha a Szaturnusz hatása nem ellensúlyozná a hatását. Erősítheti ezt a bolygót, ha sötét tónusok helyett inkább világos színeket visel magán.

Egészség: Leginkább a zöld és a rózsaszín árnyalatai erősítik a Vénusz kedvező vibrációját. Így vonzó, könnyedén barátkozó most, és a búskomorság is elkerülheti. A depresszió ellenszere lehet még a zene és az orbáncfű is.

Munka, Pénz: A pénzügyek terén folyamatosan változtatnia kell, de a Jupiter most segíti abban, hogy a rosszat is jóra, sőt nagyon jóra fordítsa. Akár meg is gazdagodhat. Egyelőre próbálja átcsoportosítani a költségeit!

Nyilas

Szerelem: Az eddig elnyomott, de megerősödőben levő egója a növekedést követeli: terjeszkednie, erősödnie kell. A kapcsolatában is előnyösebb helyzetbe kerülhet. Most mintha ön viselné a nadrágot.

Egészség: Ha ön a Jupiter által megkövetelt fejlődési igényt sem szellemi, sem lelki téren nem képes megvalósítani, akkor csak a fizikai síkon jelenik majd meg: vigyázzon, nagyon elhízhat! Legalább sportoljon valamit!

Munka, Pénz: A jegyében járó Jupiter arra figyelmezteti: ismerje fel önnön jelentőségét! Hajlamos még mindig másodhegedűs szerepet játszani, akár a pozíciójáról, akár a juttatásokról van szó. Vállalja fel az ambícióit!

Bak

Szerelem: A kapcsolata mérlegre helyeződhet, méghozzá nem is a saját jószántából. Mintha a társa illetné a szokásosnál több kritikával, és akár akarja, akár nem, be kell ismernie, hogy némileg jogosan.

Egészség: Ólmos fáradtságot érezhet, ami más, mint a szokásos vitaminhiány. Azért persze nem árt, ha több zöldséget, gyümölcsöt fogyaszt, de legalább pirulákba szorított vitaminokat. A Szaturnusz megkönnyíti a fogyókúrát.

Munka, Pénz: A jegyében járó Plútó és Szaturnusz sokféle nehézséggel keserítheti meg mostanában az életét. Valamennyinek a gyökere lehet a kommunikációs probléma. Valahogy változtatnia kellene a beszédstílusán.

Vízöntő

Szerelem: A társa változékonysága zavarba ejti, és egyben ki is hozhatja a sodrából. Kapcsolatának ápolása annál is nehezebb, mivel mindeddig ön volt a nyugalom szobra, de többé nem tud az lenni.

Egészség: Akkor lehetnek egészségügyi problémái, ha nem megy magától elébe a változásoknak. A belső, eltitkolt szorongás emésztési panaszokat, gyomorproblémákat okozhat. Jellemzőek lehetnek a visszérpanaszok is.

Munka, Pénz: A jegyében járó Plútó a Nappal találkozik ezen a héten, ezért úgy érezheti, mintha kicserélték volna. Az eddigi életcélok, mindaz, ami lelkesítette, egy csapásra semmivé lesz. Most születik meg az új énje.

Halak

Szerelem: Uralkodó bolygója az illúziókat keltő Merkúrral áll kétséges fényszögben. Szerelmes, de nem valószínű, hogy ennek a szerelemnek alapja is van. Ha költői vénával bír, pár verset faraghat belőle.

Egészség: Nem árt, ha felvértezi magát testileg is az önt érő támadások ellen. Az arrogancia nem feltétlenül a személye ellen szól, de néha még azt is támadásnak élheti meg, ha a zsúfolt villamoson valaki az arcába köhög.

Munka, Pénz: A Halak szülötte most jó erőben érezheti magát. Szüksége is van az erejére, esetenként még akár az erőfitogtatásra is, mert komolyabb támadásnak lehet kitéve. Állnia kell a sarat, valaki ön ellen uszít.

Forrás: Blikk.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szörnyű tragédia történt: 10 éves kisfiú halt meg a visontai horrorbalesetben

A balesetben egy 10 éves fiú a helyszínen életét vesztette. Összeütközött két személyautó a 3-as főút 86-os kilométerénél Visonta...

Zelenszkij szerint természetes, hogy az ukrán férfiaknak háborúba kell menniük (és meghalni dicsőség), és ez miatt nem hagyhatják el Ukrajnát, erről rendelet szól, a...

Az elnök össze-vissza beszél, szerinte Őhelyette inkább „talán a fiukat elvesztő szülőkhöz” kellene címezni a petíciót..., de ezt...

Horvátországban a rendőrök simán lelőttek két szurkolót..

A Hajduk Split labdarúgócsapatának több száz szurkolója került összetűzésbe a rendőrséggel szombaton Zágráb közelében. A bajnokság utolsó fordulójában a...

Ez nagyon csúnya dolog volt: Joe Biden megint összevissza beszélt, az orosz vezetők kinevették, nem hogy orvost küldtek volna hozzá! Szégyelljék el magukat!..- Szólj...

Joe Biden amerikai elnök nehezen tudja ellátni feladatait. Ezt május 22-én, vasárnap jelentette be Dmitrij Medvegyev, az Orosz Föderáció...