13.6 C
Budapest
2022. október. 4. kedd

Itt a hétvégi horoszkópod, ettől kell óvakodnod…

Dátum:

Megosztás:

Furcsa események követik majd egymást.

Kos: (március 21. – április 20.)

Meglehetősen nehezen viselheti a következő pár napot, és valójában nem sok kedve lesz a teendőihez. Még mielőtt eluralkodna önön a búskomorság, valami kimozdítja ebből a hangulatból, s lassan lendületbe jön ismét, magasabb fokozatra kapcsolva végezheti el az eddig felhalmozott munkát.

Bika: (április 21. – május 20.)

Számos kritika érheti önt a hónap első napjaiban. Amennyiben bármilyen tevékenységében vagy módszerében kifogást találnak, próbáljon meg változtatni rajtuk, akár munkahelyéről, akár otthonáról van szó. Egészségi állapota és fizikai állóképessége erősödik, a munkában pedig sokkal kevésbé nyomasztja a felelősség.

Még több horoszkóp és álomfejtés itt

hétvége,horoszkóp
Fotó: Shutterstock

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Építse a kapcsolatait, mert ezen a téren élvezheti a nagy szerelembolygó támogatását. Ha állást kíván változtatni, ez a hét kiváló lenne rá, amikor rendkívülinek nevezhető lehetőségeteket sodorhat útjába az élet. Ehhez viszont az is szükséges, hogy végre elhatározza magát és lépéseket tegyen ez ügyben.

Rák: (június 22. – július 22.)

Gondolatai folyamatosan a teendők, a munka körül forognak, de az érzései mindig visszatérnek egy régebbi képhez, amit még mindig nem tudott kitörölni. Talán arról van szó, hogy ez a dolog lezáratlan, és a helyére kell tennie magában az akkori érzéseit, vagy éppen még fel kell vállalnia.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

A Merkúr augusztusban átlép az Oroszlán csillagjegybe, ami arra jó, hogy például erőteljesebben képviselje az érdekeit, gondolatban és szóban új területekre evezzen, fontos kérdésekben hozzon döntéseket, munkahelyi váltásra vagy párkapcsolati változtatásra szánja rá magát. Egyszóval harcoljon a számára fontos dolgokért.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Művészeknek nagyon kreatív időszaka lehet, s hozhat szenvedélyes kapcsolatot, fokozott szexualitást, mindent elsöprő érzéseket, szélsőséges anyagi helyzetet is. Magabiztosabb, kommunikációja magával ragadó, ugyanakkor hajlamos az önfejűségre, és úgy viselkedik, mintha mindent jobban tudna másoknál.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Ne fecsérelje többet az idejét és energiáját arra, hogy mindig csak magára gondoljon, önmagával foglalkozzon. Próbálja meg helyes értékrend alapján megítélni azt, hogy ki is ön valójában és milyen értékei vannak. Estére találjon ki valami kellemes programot, mert kedvese nagyon igényli már a társaságát.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Használja ki azokat a lehetőségeket, amelyek megadatnak önnek, és vállalja az ezzel járó kockázatokat is. Uralkodó bolygója pozitív támogatásának köszönhetően jól tudja uralni a kétes helyzeteket, és a felmerülő akadályok elhárításában is jó döntéseket hoz. Napközben figyeljen a bevitt kalóriákra.

Még több horoszkóp és álomfejtés itt

hétvége,horoszkóp
Fotó: Pixabay.com

Nyilas: (november 23. – december 21.)

A Hold helyzetének köszönhetően fokozatosan felgyorsulhat a gondolkodása, és percek alatt átláthat bonyolultabb összefüggéseiket. Figyeljen ezekre a lehetőségekre, mert rátalálhat önre a szerencse. Még az is lehet, hogy idővel többet költhet magára, a kedvteléseire, mint amennyit eddig engedett magának.

Bak: (december 22. – január 20.)

Úgy érezheti, hogy a napi stressz túlságosan megviseli az idegeit, és ez a testi ellenálló képességét is kikezdheti. Használja ki ezt az időszakot arra, hogy minden felesleges dolgot, nyomasztó terhet levessen magáról. A szervezet méregtelenítésére, valamint a testi-lelki megtisztulásra időt kell szánni.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Véget ért egy olyan időszak, amely során sok mindent letett az asztalra. Ez jelenthet olyan erőt próbáló helyzetet is, amellyel az elmúlt időszakban szembe kellett nézzen, vagy olyan személyes ellentétet, ami megkeserítette mindennapjait. Megnyugodhat, mert ilyen jellegű eseményre nem kell többé számítania.

Halak: (február 20. – március 20.)

Ha megfogadta a tanácsokat, és tartott egy kis pihenőt, most kimeríthetetlen energiatartalékokkal kezdi a hetet. Sokkal impulzívabb lesz a személyisége is, legyen szó a munkájáról vagy bármi másról az életének egyéb területén. Igazán ösztönzően hat a környezetében élőkre, ezért hálásak is lesznek önnek.

Nyitókép: Hirmagazin.eu

ripost

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Berki Mazsi: “A tánc egy olyan műfaj, amely kifejezi az érzelmeinket” – videó

Kimondta Berki Krisztián özvegye. A hétvégén indul a TV2 Dancing with the Stars című show-ja. A celebvilág történéseit követők...

Melyik csapatnak van a legnagyobb esélye, hogy megnyerje a 2022-es világbajnokságot a fogadási oldalak szerint?

A 2022-es világbajnokság idén Katar által kerül megrendezésre, mely a helyi szélsőséges időjárás miatt idén télen, november 20-án...

Tömeges elbocsátás: a rezsiárak emelkedése miatt 110 ember vesztette el a munkáját Miskolcon – videó

Az elszállt energiaárak újabb elbocsátási hullámot okoztak Miskolcon. A város próbál segíteni a munkájukat elvesztő embereken. Annak ellenére, hogy...