5.1 C
Budapest
2022. november. 27. vasárnap

Iszlamista mészárlás Amerikában, 31 áldozata van a vérengzésnek

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy ame­ri­kai arab férfi nevét hoz­ták egy­előre nyil­vá­nos­ságra. A három tá­ma­dó­ból ket­tő­vel vé­gez­tek.

Iszlamista mészárlás történt az Egyesült Államokban. Két támadóval a rendőrök végeztek, a harmadik feltételezett támadót elfogták.

Gépfegyveres, terepruhát viselő támadók ütöttek rajta a dél-kaliforniai San Bernadinóban egy fogyatékos embereket gondozó szociális intézmény konferenciatermén, ahol

legkevesebb 14 embert megöltek, további 17-et pedig megsebesítettek.

Rendőrségi források szerint a konferenciateremben, ahol a megyei egészségügyi hivatal alkalmazottai tartottak bankettet, az incidens előtt veszekedés tört ki, miután egy ember felindultan távozott. Jarrod Burguan San Bernardinó-i rendőrfőnök nem tudott válaszolni arra, hogy ez az ember tért-e vissza később felfegyverkezve. A gyanúsítottakhoz lakossági bejelentés alapján jutott el a rendőrség.

A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) nem erősítette meg, de nem is zárta ki annak lehetőségét, hogy terrortámadásról lenne szó.

Iszlamista mészárlás Amerikában, 31 áldozata van a vérengzésnek

Rendőrök akció közben (Fotó: MTI/EPA/Los Angeles News Group/Doug Saunders)

A rendőrségre hivatkozó sajtóforrások szerint az egyik elkövető az amerikai állampolgárságú Syed Raheel Farook, állami alkalmazásban álló környezet-egészségügyi szakértő volt. Az NBC úgy tudja, hogy a támadásban részt vett Farook fivére is, valamint egy nő. A nő kilétét, valamint azt, hogy milyen kapcsolatban állt a két férfival, egyelőre nem közölték.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Ma este csak 1 film! A pókerjátékosoknak, és mindenkinek ajánlom, .. egy igazán jó film: Elit játszma – videó

Winston Churchill: "A siker az a képesség, hogy az ember a kudarcok sorozata ellenére sem veszít a lelkesedéséből" Teljes...

Valósággá válhat, amit csak sci-fikben láthattunk: alagutat találtak egyik világból a másikba

A bulgáriai Szófiai Egyetem fizikusainak egy csoportja szerint a féreglyukak, azaz az univerzum egyik részét a másikkal összekötő...

Újra vele! Őszintén öleli őt Berki Mazsi

Itt a fotó Sokan gondolták, hogy a Kulcsár Edina helyére beugró Berki Mazsinak ilyen rövid felkészülési idővel semmi esélye...

Festővászon lett Herceg Erika tökéletes testéből: „Meztelenül kiállok, úgy fogtok rám festeni” – videó (18+)

Herceg Erika egy divattervezővel és egy képzőművésszel kooperálva változott igazi műalkotássá szinte egyetlen szempillantás alatt, amikor hófehér ruháját...