2.1 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Istenem! .. Borzasztó fájdalom! Az ember szíve elszorul ilyen láttán, és egyből az jut az ember eszébe, hogy mit tenne, ha az Ő gyermekével fordulna elő ilyen! .. Az iskola tudott a bántalmazásról, mégsem tettek semmit! .. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Öngyilkos lett a 12 éves fiú az iskolai bántalmazás miatt – édesanyja azt kéri az emberektől, tegyenek valamit a hasonló esetek ellen

Egy nap a szeme körül egy fekete zúzódással ment haza az iskolából, és elmondta a nővérének, hogy a zaklatója fizikailag bántotta őt. Az édesanya szerint „mások bántó szavai” ellopták tőle a kisfiát.

Mindenki ezt olvassa most!

A 12 éves Drayke az iskolában állandó bántalmazásnak volt kitéve, és végül öngyilkos lett, hogy véget vessen a szenvedésének. A fiú családját összetörte és örökre megváltoztatta a tragédia. A Drayke halála óta eltelt napokban a szülei arra törekedtek, hogy felhívják a figyelmet a bántalmazásra és az öngyilkosságra.

Drayke Andrew Hardman 2009. május 26-án született. Szülei, Samie és Andrew Hardman és egész családja imádta őt, a kisfiú szenvedélyesen rajongott az atlétikáért, egy kedves, szerető lélek volt, tele együttérzéssel mindenki iránt.

Mindenki ezt olvassa most!

Az iskolában azonban állandó gúnyolódásnak, bántalmazásnak volt kitéve. Megpróbált összebarátkozni a fiúval, aki bántotta őt, de hiába. Drayke iskolája tudatában volt a zaklatásnak, és meg is próbáltak közbelépni azáltal, hogy felfüggesztették az agresszort. De ez sem segített, a zaklatás folytatódott, és súlyos hatással volt Drayke mentális egészségére. Egy hétfői napon fekete zúzódással a szeme körül ment haza az iskolából, és elmondta a nővérének, hogy a zaklatója fizikailag bántalmazta.

2022. február 9-én a nővére talált rá Drayke-re, a kisfiú a kedvenc pulóverében lógott az emeletes ágyról. Drayke apja, Andrew azonnal megkezdte az újraélesztést, majd a helyszínre érkező mentősök is folytatták azt. Drayke szíve 15 perc elteltével dobogni kezdett, és ez egy pillanatra felcsillantotta a reményt. Addigra azonban helyrehozhatatlan volt a kár. Drayke 2022. február 10-én halt meg, szerető családja körében.

Samie szívhez szóló fotókat tett közzé a fiáról az Instagramon, és azt írta: „Ez…. Ez a bántalmazás eredménye, az én gyönyörű kisfiam olyan csatát vívott, amiből még én sem tudtam megmenteni őt. Ez a küzdelem valóságos, néma, és szülőként semmit sem tehetsz, hogy megszabadítsd a gyermekedet ettől a mély fájdalomtól. Nincsenek jelek, csak mások bántó szavai, amelyek végül ellopták tőlünk Drayke-t, elvették őt erről a kegyetlen helyről. 12 éves volt…12 éves. Hogy gondolhatja azt egy 12 éves, akit mindenki olyan nagyon szeretett, hogy az élet olyan nehéz, hogy inkább elveszi magától.”

Mindenki ezt olvassa most!

Drayke édesapja szerint az a gyerek, aki bántotta a fiukat, maga is áldozat. „Valahol mélyen el kellett törnie benne valaminek, ahhoz, amit ez a gyerek elvett a fiamtól, és ennek jönnie kell valahonnan, mert…a gyerekek természetüknél fogva nem ilyen dühösek. Tehát az, hogy meg kellett támadnia a fiamat ahhoz, hogy ezáltal növelje az önbizalmát, azt jelenti, hogy neki is hiányzik valami” – mondta Andrew Hardman.

„Tehát bizonyos értelemben a bántalmazó is áldozat volt, és erre kell megtalálnunk a megoldást, meg kell tanítanunk a gyermekeinknek, hogy a világ eltörött, de ők az a generáció, amelyik megjavíthatja” – tette hozzá az édesapa.

Mindenki ezt olvassa most!

A szülők most arra törekednek, hogy felhívják a figyelmet az egymás iránti kedvesség fontosságára, és arra, milyen következményekkel járhat a bántalmazás. Az együttérzés és a kedvesség megakadályozhatják az övékhez hasonló tragédiákat. A szülőknek figyelniük kell a szorongás jeleire, hogy megadhassák a gyermekük számára szükséges segítséget.

twice

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor: .. “most ugrik a majom a vízbe”

A miniszterelnök terjedelmes interjút adott a Kossuth rádiónak. Szerinte a december 5-én "élesedő" szankciók lesznek a legkomolyabbak. Orbán Viktor...

A protein és a női szépség: Miért kulcsfontosságú a megfelelő protein bevitel a nők számára is?

A megfelelő fehérjebevitel viszonylag kulcsfontosságú minden ember, különösen az aktív személy életében. Azonban sokaknál a fehérjék csak az izomtömeg...

Ma este egy romantikus dráma arról, hogy hogyan lesz egy kiskatonából EMBER – Újoncok napja.. – videó

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Üzent a BKK: változik a közlekedés az ünnepek alatt – Ez sokakat érinthet!

Az adventi időszakban az utasok színvonalasabb és biztonságosabb kiszolgálása érdekében a hétvégi napokon sűríti egyes járatait, illetve nagyobb...