12.7 C
Budapest
2023. október. 3. kedd

Isten irgalmazzon mindnyájunknak!

Dátum:

Megosztás:

… volt egyszer egy keresztény Európa…

Honnan, hová vezet az a szemlélet, az a botor liberális és ál-humánus szellem, amely Európát elsöpri, s amely új világrendet alakít ki az európai nemzetek kárára, megsemmisítésére? Akkor kezdett el romlani Európa erkölcsi és politikai helyzete, amikor a marxista történelemtudomány által nagynak és forradalomnak titulált francia anarchia 1789-ben lángra lobbant. Nem volt ez más, mint a primitívség és az elégedetlenség kevercse, amely elakasztotta a természetes fejlődést, s a világ normális menetét megerőszakolta.

gyilkos migránsok
Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

S mert primitív, kapzsi, irigy és elégedetlen emberek mindenütt voltak, e káosz átterjedt Európa többi országára is, épp olyan sokat ártva minden nemzetnek, mint amennyit a franciáknak ártott. A szabadság, egyenlőség, testvériség szlogenje egy ostoba és meg nem valósítható hármas jelszó volt, amelyet a történelem során soha semmilyen körülmények között nem lehetett megvalósítani ebben a hármas egységben. Minden cselekményt előre megterveztek ebben a káoszban, s minden tervezés egy pénzügyi csoport jól kiszámított érdekeit szolgálta. Épp úgy, mint ma, amikor az amerikai demokrácia exportálása miatt Európa kiszolgáltatottá vált, s válik semmivé. Nem kérdés, hogy ez a helyzet éppen úgy e fent említett pénzügyi – immár – hatalom számításai alapján történik, mint a franciák 1789-es u.n. – érték-és erkölcsromboló – „forradalma”.

gyilkos migránsok
Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Ugyanis ennek a pénzhatalomnak nem számít és soha nem is számított sem ember, sem állam, sem kultúra, sem Isten. A francia anarchia szellemisége persze tetszhetett és tetszett is Európa – akkori berendezkedése okán – alacsonyabb sorsú, szegényebb rétegeinek, s a műveltebb fiatalság – mert ez a szemlélet új volt és ismeretlen – világmegváltó eszmét vélt látni benne. Emiatt söpörhettek végig Európán azok a forradalmak, amelyekre ma oly nagy ünneplésekkel emlékezünk, mert nem látjuk, hogy a migránsok áradata is ennek a drámai, liberális szellemi leépülésnek az egyenes következménye.

gyilkos migránsok
Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Mai korunkban a nemzetközi pénzhatalom gazdasági válságot idézett elő, mert befolyása olyan nagyra nőtt, hogy népeket, emberek százmillióit rabolhatja ki büntetlenül. A szabadkőművesek is hatalmas erőkkel támogatják és irányítják Európa erkölcsi leépülését, a keresztény egyházak befolyásának csökkentését, a hittételek és az erkölcsi normák megsemmisítését, a liberális szellemiség terjedését új egyházak (szekták) alapításával, gazdasági fondorlatokkal, az emberi butaságra, a kapzsiságra, az irigységre építve.

gyilkos migránsok
Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

A migránsáradatban ott vannak az USA által életre hívott ISIS terrorszervezet emberei is, akiknek az a feladatuk, hogy az európai muszlimokat beszervezzék, és egy adott jelre megkezdjék Európa kalifátussá alakítását minden – rájuk jellemző embertelen – eszköz bevetésével. A keresztény egyházak értetlensége is súlyos hiba, hiszen a még meglévő keresztény európai ember, és maga a keresztények közössége a legfőbb célpontja e terrorszervezetnek és így az európai – egyre erősödő és radikalizálódó – muszlimok közösségének. Ennek jele, hogy a magyar muszlim közösség magyar vezetője is immár a magyar nemzet ellen hangolja a muszlim közösséget, a bosszút magában foglaló vallási előírás meghirdetésével.

gyilkos migránsok
Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Ma csupán a háborús területekről ideérkező emberekről beszélünk, a humanitárius elveket hangoztatjuk, de a magyar kormányfőn kívül egyetlen európai és keresztény egyházi vezető sem beszél az európai emberek, az uniós polgárok kiszolgáltatott helyzetéről, megmaradásának biztosításáról, érdekeik szolgálatáról, miközben az ő adójukból látják el rájuk engedett, hívatlan betolakodó tömegeket, amely tömegekben ott lapulnak Európa leendő mészárosai is.

gyilkos migránsok
Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Aki pedig ellenáll, vagy szóban ellenkezik a liberális és szocialista európai vezetőkkel, botor és aljas szellemiségükkel, azok szélsőségesek, diktátorok, de az egyik alja uniós vezető azt is ki merte mondani, hogy akinek nem tetszik európai létére az ő politikájuk, az hagyja el Európát… (És vigyázzunk, mert amelyik állami vezetőre kimondja az USA, hogy diktátor, azt meg is öli!!!!) Vajon milyen alapon mutatta be a CNN egyenes adásban Gyurcsányt, aki migránsokat fogadott zsidótól rekvirált (ami vele kapcsolatban nem probléma) házában? Nem kiválasztott nemzetáruló vezetőként akarják-e hivatalba helyezni egy adott politikai, katonai helyzetben azok, akik vezénylik ma a migránsok tömegét?

gyilkos migránsok
Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Nem összeesküvés elmélet ez, csak gondolatok sokasága, amelyek nem véletlenül fordul meg az író fejében, hiszen akár Kadhafi, akár Szaddam Husszein, akár a kievi hatalom megbuktatását nézzük, minden esetben ott volt egy-egy áruló, aki a világhatalom hű kiszolgálója volt… és beengedte az „USA-t”.

gyilkos migránsok
Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Az uniós mirgáns-politika nem egyéb tehát, mint árulásra és hazugságra, az Európa keresztény kultúrát megsemmisíteni akaró hadműveletre épül. Egyre kisebb azoknak a száma, akik európai polgárként támogatják ezt a politikát, s az európai nemzetek kezdik – ha lassan is – felismerni, hogy választott vezetőik elárulták őket, elárulták Európát és kiszolgáltatták azoknak, akiknek a kereszténység és a nemzetállamiság útban van, hiszen akadályozza a világkormány létrehozását, Európa leigázásának, megsemmisítésének tervét. (Amely tervről az ideérkező migráns sem tud, hiszen ő is eszköz, és őt épp úgy megölik majd, mint ő az európaiakat! Sátáni terv!) E tervnek pedig kézzelfogható bizonyítéka, hogy miközben Magyarország, Ausztria, Németország… etc… óriási teherrel küzd, addig az USA nehézfegyvereket telepít Európába, hogy adott esetben, amikor a migránsokkal ideérkező terrorszervezet elvégezte a dolgát, azokat is megsemmisítse és átvegye a hatalmat a világ fölött.

gyilkos migránsok
Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Ha nem így volna, akkor az ENSZ hatalmas menekülttáborokat hozna létre, nemzetközi támogatással látná el a menekülteket és juttatná vissza őket hazájukba, amikor arra már lehetősége nyílnék. Nem ez történik… azaz, az ENSZ sem tesz semmit, nem lép, nincs terve vagy forgatókönyve a menekült-ügy megoldására.

gyilkos migránsok
Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Hatalmas színjáték az, amit ma látunk az uniós vezetőktől, s egyedül mi, magyarok vergődünk védve saját nemzetünk érdekeit, a keresztény kultúrát, s végsőkig kiállunk a magyarság megmaradásáért. A liberális és szocialista söpredék, azaz az 1789-es francia anarchia, az 1919-es kommunista ámokfutók, az 1945-ös rákosista ÁVH-sok mai örökösei pedig fürdenek a liberális és szocialista dicsőségben, a haza-és nemzetárulás számukra élvezetes mocskában, a hazudozás örömében, a vádaskodás mocsarában – hiszen ők azok a primitív, irigy, kapzsi csőcselék, amely 1789 óta életben tartja azt a szemléletet, ami miatt úgy kezdődik majd az elsuttogott mese, hogy: – „volt egyszer egy keresztény Európa”…

gyilkos migránsok
Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

(Ám, ezeket a szellemi örökösöket is épp olyan kegyetlenül lefejezik majd a ma még titokban itt élő ISIS- katonák, mint azokat, akik ellene voltak és vannak ennek a szervezett – és az uniós vezetők által aljas módon humanitárius segítségnek nevezett árulással idesegített – betolakodó áradatnak… Európa megsemmisítőinek…)

gyilkos migránsok
Isten irgalmazzon mindnyájunknak!

Stoffán György

Képek: pestisracok, lokal, vilagfigyelő, napimigráns, mti, hirado, Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Még a hónapban megszűnik egy népszerű dohánytermék

2023. október 23-tól Magyarországon is alkalmazni kezdik azt az uniós irányelvet, ami megtiltja a természetes dohányízt ízesítéssel elfedő...

Súlyos baleset, mindkét oldalon lezárták az M5-öst – videó

Összeütközött egy kamion és egy személyautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán hajnalban, a 91-es kilométernél lévő...

Megvan, pontosan mennyivel emelkedik a nyugdíj január 1-jétől

Varga Mihály pénzügyminiszter közölte az idősek világnapjához kapcsolva. Februárban pedig jön a 13. havi ellátás. Az idősek világnapján jelent...