5.2 C
Budapest
2024. április. 17. szerda

Ismét gázolt a vonat

Halálos gázolás miatt késnek a vonatok a Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonalon

Vonat gázolt halálra egy embert kedd este Nyíregyháza közelében, ezért késésekre kell számítani a Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonalon – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Mávinform.

A Mávinform a Facebook-oldalán azt írta, hogy a Debrecenből Záhonyba tartó személyvonat gázolt.

A helyszínelés ideje alatt Császárszállás és Nyíregyháza között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, ezért 10-15 perccel is meghosszabbodhat a menetidő a Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon.

A balesetben érintett vonat utasait egy következő szerelvényre szállítják át – áll a közleményben.

Címképünk illusztráció

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem