12.2 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

Ismerd fel egy párkapcsolat szépségeit!

Dátum:

Megosztás:

hirmagazin 2015 06 28 141213

A párkapcsolat két ember életében, akik egymáshoz tartoznak a világ legszebb dolga. Az együvé tartozás érzése, az a sok közös pillanat, és az egyedül töltött órák, amikor a másik után vágyódunk, nos, ezek a pillanatok teszik széppé a párkapcsolatot.

A párkapcsolat szépsége két ember harmóniájában van, abban, hogy megértik egymást, hogy szeretettel fordulnak egymás felé, hogy törődnek egymással, és hogy ez a törődés közös. Egy jól sikerült mozi, egy ajándék, ezek az olyan dolgok, amik szebbé teszik a párkapcsolatot. Az, hogy bízhatsz a másikban, vagy segít neked, ha segítségre van szükséged, és te ezt tudod viszonozni is, ezek nem csak apró dolgok, hanem a kölcsönös megértés pillanatai. Ezek közül is a bizalom az egyik legfontosabb dolog, az hogy megbízhatsz egy másik emberben, és Ő is megbízhat benned, ez valami rendkívüli dolog. A bizalom nagy érték, így jó, ha vigyázunk rá. Egy párkapcsolatban megvan minden, ami az életben szépnek mondható, így tele van szépséggel. Nem feltétlen a mindennapok szintjén, de ha távlatilag nézzük, akkor egy szép és harmonikus kapcsolatot látunk, aminek a szépsége mind a két féltől ered. Mert a párkapcsolat két emberen múlik, és két olyan ember különleges viszonya, akik egymásra találtak az életben, és ez szép dolog. Az, hogy két ember összetartozik, és az összetartozásuk egy harmonikus párkapcsolat, az valami igazán különleges dolog. A párkapcsolatnak ezernyi szépsége van, a mindennapokban és általában véve is.

Mi a legszebb a párkapcsolatban? Természetesen a szerelem az, ami két ember, férfi és nő között lobog, az érzés, amely összeköti őket, és ez az együvé tartozás érzését fejezi ki. A szerelem az alapja két ember kapcsolatának, és ez, ha igazi, kimeríthetetlen, hiszen ez az egyik legkülönösebb dolog az életben, ha ez kölcsönös, akkor ott különös szépség bontakozik ki. A párkapcsolat szépsége megnyilvánulhat apró, kis dolgokban is, egy sütiben, egy csókban, egy simogatásban, apró, kis dolgokban, amik a vonzalomból erednek. Így teljes, és így kerek egy kapcsolat. Két ember között rengeteg dolog tarthatja életben a szerelmet, vannak kapcsolatok, amelyek csak úgy futnak tíz-húsz-harminc-negyven évet, minden további nélkül.

Ezek a kapcsolatok a férfi és nő egymáshoz rendeltségén alapulnak, hogy a nő úgy érzi, férjéhez van rendelve, és kötelessége kitartania mellette. A párkapcsolat szépségei közé tartozhat egy jó kajálás is, a viccek, a nevetések, nem is beszélve az egyetértésről az ágyban, a szex minden párkapcsolat alapja. És ha az ágyban meg van az egyetértés, akkor mindenben meg van az élet más területein is. A szépség, amit két fiatal adhat egymásnak, vagy egyáltalán két ember, sokáig eltart, és évekre elegendő muníció. Fontos, hogy meglegyen ez a harmónia, hiszen ez tart össze két embert, persze ez egész másképpen néz ki a mindennapokban, ahol helye van a civódásnak, de egy igazi párkapcsolatban erre sincs szükség. Mennek a dolgok maguktól. És magától értetődően van együtt két ember, legfeljebb csak az évfordulókat ünneplik meg. De ez is természetes. Mint minden a kapcsolatukban, az érintések, a szavak, a suttogások, a játékok, amik széppé teszik a párkapcsolatot. Mert egy párkapcsolat tele van szépséggel, és ez a szépség sokáig megmarad. Főleg, ha ápolják, őrzik a tüzet a felek. Ez fontos dolog.

forrás: delina

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este Sandra Bullock egyik utolsó filmjét vetítjük, a 2021-ben bemutatott megható drámát – Megbocsáthatatlan – videó

Teljes film magyarul: Megbocsáthatatlan Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you for...

Messi hatalmas botrányt okozott azzal, hogy nem lépett pályára sérülten – videó

Ez a legjobban a kínai focirajongóknak fájt! Videó Hirmagazin.eu

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztert megoperálták, az operáció sikerült – videó

A rehabilitáció időszakában a parlamentben és a kormányüléseken Panyi Miklós államtitkár és miniszterhelyettes látja el a feladatait. Rövid közleményt...