7.7 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

ISIS parancsnok izraeli tábornokot fogtak el Irakban

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az amerikai-orosz leszámolás küszöbön áll, de elhalasztották – a cionisták az Egyesült Államok kormányán belül a színfalak mögött hegedülnek – izraeli tisztet ejtett fogságba az iraki hadsereg DESI hírszerzés szerint

 

ISIS tábornokat fogtak el

Nahed Al Husaini, a Veterans Today damaszkuszi irodavezetőjétől

Egy másik erőműre, amely Aleppó városát látja el, amerikai harci gépek csaptak le. Megbízható forrás, aki beszélt a VT-el, azt mondta, hogy “az adminisztráción belüli rejtett kezeknek van egy fejszéjük, mellyel polgári létesítményeket támadnak Szíriában az ISIS és leányvállalatai elleni folyamatos orosz légicsapások fényében.

Amerikai repülőgépek támadták a polgári infrastruktúrát Mare’a-ban, Tal Sha’er-ben, és al-Bab-ban Aleppó városban, megszakítva az áramellátást Aleppó város nagy részében.

Ezt a bűnt 8 nappal azt követően hajtották végre, miután az amerikai koalícióhoz tartozó két F-16-os harci gép célba vette al-Radwaniyeh térségének két erőművét Aleppótól keletre, mely elvágta a környék áramellátását. A legfontosabb kérdés itt az, hogy “ki rendelte el a gépek repülését és a szíriai infrastruktúrák elpusztítását?

A forrásnak az a meggyőződése, hogy az amerikai-orosz konfrontáció küszöbön áll, de most elhalasztották. Az oroszok tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy:

Cionista elemek az amerikai-orosz kapcsolatok feszültté tételén dolgoznak partizánjaikat arra utasítva, hogy nehezítsenek meg bármiféle együttműködést a két világhatalom között Szíriában és a régióban.

izrael isis parancsnok szíria háború orosz putyin obama desi hírszerzés-hírek-2015-új világtudat

A sötétben működve nem spórolnak az erőfeszítésekkel, hogy megrontsák a létrejött nyugodt személyes kapcsolatot Barack Obama amerikai elnök és kollégája Vlagyimir Putyin orosz államfő között. Nem titok, hogy Obama jelenleg nem uralja teljes mértékben a hadsereget. Vannak olyan bennfentesek, akiknek van egy saját napirendjük, melyek nem összeegyeztethetőek azokkal a kódokkal, melyeket általában az Egyesült Államok hadserege követ.

Az amerikai parlament külügyi főképviselője, és a “DESI” (1), az Európai Biztonsági és Információs Főosztály nagykövete Dr. Haissam Bou-Said (2) megerősítette, hogy az iraki hadsereg elfogott egy izraeli tisztet, akinek a neve Yussi Elon Shahak, mely az “Amerikai Nemzetközi Parlament és az Európai Biztonsági és Információs Főosztály” által nyújtott hírszerzésen alapul. A tiszt rangja dandártábornok, és katonai száma Re 34356578765Az231434. Ez emlékeztet arra az izraeli dandártábornokra, akit Quneitra szíriai városban öltek meg, miközben terrorista csoportok vezetőivel találkozott.

Bou-Said azt is elmondta, hogy több mint kilencvenöt ISIS vezetőt végeztek ki tömegesen az “elit egységekből”, többnyire csecseneket, mellette kisebb számban irakiakat az Al Saynieh régióban, Moszul szomszédságában. Azzal vádolták őket, hogy kommunikáltak az ellenséggel.

Egy csoport csecsent és külföldit, akik Oroszországba léptek Ukrajna felől Moszulból érkezve, a helyi hatóságok elfogtak,” – jelentette ki Bou-Said. Az információt megerősítette az Oroszországból, Szíriából, Iránból és Irakból álló biztonsági bizottság. Úgy vélik, hogy más csoportokat is elhelyeztek Ukrajnában, hogy terrorista tevékenységet hajtsanak végre Moszkva ellen. Az elfogott férfiak elektronikus és bombaszakértők.
Veterans Today

 

forrás: Újvilágtudat

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Harry herceg Pókembernek öltözött – videó

Harry herceg Pókember-jelmezt öltött magára egy videó erejéig, amelyben a háborúban elesett katonák gyermekeinek üzent, valamint boldog karácsonyt...

A foci VB eseményei.. – videók

Ma a franciák a lengyelekkel játszanak, 16.00 órakor, és 20.00 órakor Anglia Szenegállal.. Kivonatosan, itt tudod megnézni ami volt,...

Tiltakozást szervez a MOK az egészségügy átalakítása miatt: „Nincsen benne gyakorlatilag olyan intézkedés, ami ne adna lehetőséget a visszaélésre”..

Tiltakozó akciót tervez a Magyar Orvosi Kamara (MOK), miután a kormány nem vette figyelembe a javaslataikat, melyeket az...

Eltűnt két gyermek és egy fiatal lány!

Mindhármukat rendőreink jelenleg is keresik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság 01140-157/581/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen...