16 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Irány a tér, mégpedig az online verzió!

Dátum:

Megosztás:

A virtuális valóság napjainkban már mindenki életét formálja, alakítja, kikerülhetetlenül.

Elég csak az okos eszközök áradatára gondolni, az újításokról, folyamatos innovációkról nem is beszélve. A jelenlegi világhelyzet még inkább abba az irányba mozdította el az online tér fejlődését, hogy ami ezidáig offline volt elérhető, végül kattinthatóvá váljon.
Ez pedig komoly hatást gyakorolt, és gyakorol azokra a közösségekre, amik eleinte kizárólag személyesen szerveződtek, ám ma már bárki számára megközelíthetőek.

Sem az idő, sem a távolság nem számít!

kaszinó online akadálytalanul élvezhető. Pontosabban akad egy-két kritérium, amiknek a biztosítása kikerülhetetlen. Ilyen a stabil internetkapcsolat, és egy számítógép, mobiltelefon vagy tablet. Tulajdonképpen ennyi. Ha ezek adottak, akkor kezdődhet is a szórakozás.

A kaszinózás lelke nemcsak a játszás, hanem a társasági élet. Igaz akadnak, akik nem különösebben igénylik a beszélgetéseket, viszont azért bőven vannak, akik nagyon is kedvelik, ha a közös érdeklődés közös nyelvet teremt. A virtuális világ óriási előnye, hogy mindkét variáció választható és élhető. Ha valaki magányos farkasként kívánja a kártyalapokat forgatni, akkor ezt akadálytalanul megteheti. Míg ha szívesen csatlakozna a többiekhez, átélve a közösségformálás élményét, akkor ez sem jelenthet kihívást. Ami extra bónusz ebben a helyzetben, hogy még csak a küszöbön sem kell átlépni ahhoz, hogy ez megvalósuljon.

Az online tér kényelmes, rugalmas felületet biztosít egyrészt a felhőtlen játszáshoz, másrészt a kommunikáláshoz. Innentől kezdve gyakorlatilag nincs olyan része a kaszinózás élményének, amit ne lehetne átültetni az internetre.

Babra is mehet a játék?

A kaszinó online kétféle játékstratégiával üzemel. Van, aki konkrétan pénzösszegeket tesz fel egy jó pókerpartin vagy kockázáson, ezzel is motivációt gyűjtve. De akad, aki pusztán a játszás élményéért veti bele magát a virtuális tér kínálta lehetőségekbe. Egyik sem jó vagy rossz, mindkettő választható. Az, azonban biztos, hogy az öreg rókák, akik kellő mennyiségű, és főleg minőségű tapasztalattal rendelkeznek nem kevés pénzt szedhetnek össze egy-egy nyerő körrel.

Nyilván abszolút játékosfüggő, hogy ki-hogyan éli meg a pénztét jelenlétét. Van, akit inspirál, hiszen minél nagyobb a kockázat, annál biztosabb a lelkesedés. De akad, akit jóformán leblokkol a tudat, hogy veszíthet. Tény, hogy annak nem túl előnyös döntés a komolyabb anyagi tét vállalása, aki a fókuszában csak a negatív forgatókönyveket tudja megtartani. Mert így majdnem biztos, hogy beköszöntenek azok a sokat emlegetett, kellemetlen élmények.

Úgyhogy igen, babra is mehet a játék, meg pénznyeremény ígérete is fűtheti a kedélyeket.

Érdemes a kezdők szerencséjére alapozni?

Sokan nagy tétekkel csobbannak bele a kaszinó online tengerébe, mondván a szűz kéz szerencsét hoz. Az elképzelés érdekes módon nem egyszer be is jön, de azért a tapasztalatok szerint nem sokáig tart ki ez a lendület. Fortuna úgy tűnik szeszélyes. Persze akadnak játéktípusok, ahol semmi másra nem alapozható a boldogulás, mint a szerencsére. De például a póker nem ebbe a kategóriába sorolható. A nagy tudással és főleg gyakorlattal rendelkező kártyaforgatóknak a szerencse nem oszt, nem szoroz.

Ahhoz, hogy a kezdeti hév megmaradjon, és kitartson érdemes finoman bánni a feláldozott pénzösszegek nagyságával, hogyha beüt a veszteség, akkor a csalódottság érzése ne oltsa ki a jövőbeni játszási kedv lángját. Az arany középút megtalálása az élet számos területén kifizetődő taktika, s nem meglepő módon ez ebben az esetben sincsen másként. Így a játék öröme hosszútávon megmarad!

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (3.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Fogamzásgátló tablettákról röviden

A napokban egy kétgyermekes barátnőm hozzám fordult segítségért, mivel ismét szeretne visszatérni a fogamzásgátló szedéséhez. Sok-sok év után bizonytalan...

Elnöki pozíciót dédelget a mélykeresztény Tóth Gabi?

Az Idea Intézet felmérést végzett Tóth Gabiról. A kutatásban lényegében arra voltak kíváncsiak, hogy miért éreznek oly sokan ellenszenved...

71 évesen fürdőruhában pózol Cicciolina – Fotó

Staller Ilona előszeretettel oszt meg pikáns fotókat közösségi oldalán. Nem csoda, hiszen Cicciolina a hetvenen túl is bombasztikus...