25.1 C
Budapest
2023. szeptember. 28. csütörtök

IPhone egy 350 éves festményen! – Mégis van időutazás?

Dátum:

Megosztás:

„Idő­uta­zók lé­tez­nek!” – ál­lítja az Apple ve­zér­igaz­ga­tója, mi­u­tán ész­re­vette egy 350 éves fest­mé­nyen a te­le­fon­ju­kat az egyik ko­ra­beli mo­dell ke­zé­ben.

Pieter de Hooch egyik 1670-ben készült festményén fedezték fel azt a tárgyat, ami kísértetiesen hasonlít az Apple cég iPhone-jára. Még maga Tim Cook, a cég vezetője is elképedt a dolgon.

IPhone egy 350 éves festményen! - Mégis van időutazás?

A vezérigazgató azt mondta, hogy mindig is azt gondolta, hogy tudja ki találta ki az iPhone-t, de most már nem olyan biztos benne.

Nemrég láttam egyet egy régi festményen, amit 1670-ben festettek. A képen az egyik alak kezében mintha egy iPhone lenne, és éppen fényképet készítene vele az előtte ülő nőről.

IPhone egy 350 éves festményen! - Mégis van időutazás 1

Ha még Tim Cook is úgy véli, hogy az időutazás lehetséges, akkor talán érdemes elgondolkodni azon, hogy az a rengeteg ufóészlelés talán nem is földönkívüliek műve, hanem saját távoli leszármazottaink utazgatnak vissza hozzánk az időben, hogy megváltoztassák a jövőt…

A vicces az, hogy sosem fogják megtudni, hogy sikerült-e, mert ha fix az idővonal, akkor mindenki és minden megváltozik, beleértve az emlékeiket is.

Forrás: ufosightingsdaily.com/Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ukrajna állig felfegyverkezik – több ezer kilométer lőtávolságú rakétákhoz juthat

Az ukrán hadsereg eddigi legmasszívabb csapásait a krími célpontok és az orosz Fekete-tengeri flotta ellen mérte. A sugár...

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről Szerző: Metabond 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került...

Kate Hudson, Matthew McConaughey – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt – videó

How to Lose a Guy in 10 Days - amerikai-német romantikus vígjáték Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője,...

„Hajrá, Gelencsér Ferenc!” – Orbán Viktor a TikTokon is bíztatta a Momentum elnökét (VIDEÓ)

Mint ismert, a Momentum-elnök mikrofonja bekapcsolva maradt a legutóbbi parlamenti felszólalása után. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla,...