15.5 C
Budapest
2022. május. 17. kedd

IPhone egy 350 éves festményen! – Mégis van időutazás?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

“Idő­uta­zók lé­tez­nek!” – ál­lítja az Apple ve­zér­igaz­ga­tója, mi­u­tán ész­re­vette egy 350 éves fest­mé­nyen a te­le­fon­ju­kat az egyik ko­ra­beli mo­dell ke­zé­ben.

Pieter de Hooch egyik 1670-ben készült festményén fedezték fel azt a tárgyat, ami kísértetiesen hasonlít az Apple cég iPhone-jára. Még maga Tim Cook, a cég vezetője is elképedt a dolgon.

IPhone egy 350 éves festményen! - Mégis van időutazás?

A vezérigazgató azt mondta, hogy mindig is azt gondolta, hogy tudja ki találta ki az iPhone-t, de most már nem olyan biztos benne.

Nemrég láttam egyet egy régi festményen, amit 1670-ben festettek. A képen az egyik alak kezében mintha egy iPhone lenne, és éppen fényképet készítene vele az előtte ülő nőről.

IPhone egy 350 éves festményen! - Mégis van időutazás 1

Ha még Tim Cook is úgy véli, hogy az időutazás lehetséges, akkor talán érdemes elgondolkodni azon, hogy az a rengeteg ufóészlelés talán nem is földönkívüliek műve, hanem saját távoli leszármazottaink utazgatnak vissza hozzánk az időben, hogy megváltoztassák a jövőt…

A vicces az, hogy sosem fogják megtudni, hogy sikerült-e, mert ha fix az idővonal, akkor mindenki és minden megváltozik, beleértve az emlékeiket is.

Forrás: ufosightingsdaily.com/Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...