11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeHírekFőhírekIngyenes képzési programok indulnak a mikro-, kis- és középvállalkozások (továbbiakban: KKV-k) számára...

Ingyenes képzési programok indulnak a mikro-, kis- és középvállalkozások (továbbiakban: KKV-k) számára a vállalkozások közbeszerzési eljárásokban történő részvételének elősegítése céljából.

A regisztráció a KKV-k számára ingyenes közbeszerzési szakmai képzést biztosító E-learning felületre már elvégezhető a https://kkvkepzes.gov.hu/ oldalon.

A regisztrációt követően a felületre történő belépéssel elérhetővé válik a közbeszerzési eljárások szakmai-, valamint az elektronikus közbeszerzési rendszer technikai ismereteit tartalmazó E-learning tananyag. A modulárisan felépített közbeszerzési szakmai tananyagot kifejezetten a KKV-k számára alakították ki, a közbeszerzési eljárásokban történő részvételük elősegítése érdekében. A modulok teljes körű elméleti ismeretanyagot biztosítanak – különösen az ajánlattételhez, a szerződés teljesítéséhez és a jogorvoslathoz-, valamint az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) használatához kapcsolódóan.

A közeljövőben a felületen lehetőség nyílik ingyenes közbeszerzési képzésekre való jelentkezésre is, amelyek online-, illetve személyes formában kerülnek megrendezésre.

A fenti tájékoztatással kapcsolatos adatkezelés részletei a KKV képzés honlap adatvédelmi tájékoztatójából ismerhetők meg: https://kkvkepzes.gov.hu/admin/tool/policy/view.php?policyid=2

A projekt az RRF-9.4.1-22 kódszámú felhívás keretében valósul meg.

Forrás: Új Világ Nonprofit Szolgáltató Kft.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work