1.4 C
Budapest
2023. január. 27. péntek

Ingyen kap katonai szintű védelmet a mobilja

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

Olyan biztonságosak lesznek az e-mailek, mint valaha a levélborítékok lepecsételésével a levelek, és az alkalmazás még a hackerek elleni perek indításának lehetőségét is javítja.

Bejelentette a Macate szoftver- és mobiltechnológia-fejlesztő cég, hogy kibocsátotta új, ügyfélbarát biztonsági eszközökkel felvértezett, CyPeersT Mail elnevezésű mobilalkalmazását. Az app katonai szintű e-mail-titkosítást tesz lehetővé. Védelmezi az e-mailek tartalmát és a csatolmányokat az adatbiztonságot sértő külső támadások ellen, és megakadályozza, hogy azokhoz jogosulatlan személyek vagy eszközök hozzáférjenek.

Téved, aki csak a celebeket, cégvezetőket és kormányalkalmazottakat gondolja veszélyeztetettnek, számos magánembernek és kisebb cég vezetőjének okozott gondot személyes felhasználói fiókjának a feltörése.

Macate-szoftver-okostelefon

Mostantól a felhasználóknak új eszköz áll rendelkezésére a bizalmas e-mailek továbbítás közbeni biztonságának megőrzésére. Az app a Macate SEMPostmarkR technológiáján alapul, és tulajdonképpen egyfajta egyedi digitális borítékként működik, melyre a küldő egyszerűen csak „rákattint”, ha le akarja zárni és titkosított levélként akarja elküldeni a címzettnek. Az e-mail ezután már jogi védelem alatt álló dokumentumnak számít. A digitális borítékban lévő dokumentum „pecsétjének feltörése” arra utal, hogy valaki ellenséges szándékkal próbált meg hozzáférni a titkosított levélhez.

Az alkalmazást olyan funkciókkal látták el, amelyek a jogosulatlan hozzáférés esetén megkönnyítik a jogi eljárás megindítását.

Zökkenőmentesen illeszkedik a CyPeersT Mail a népszerű e-mail platformokhoz, mint például (többek közt) a G-mail és a Yahoo szolgáltatásaihoz, és díjmentesen letölthető a Google Play Áruházból, vagy az App Store-ból.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis egyik utolsó filmje: Távfelügyelő (Wire Room) – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje (2022), izgalmas, fordulatokban gazdag thriller..   Teljes film magyarul: Távfelügyelő (Wire Room) Kellemes szórakozást a filmhez! Még több...

A napenergia előnyei – a szolárzuhany mindenki számára gazdaságos megoldás

Sokba kerül a meleg vizes zuhanyzás? Attól függ! Ugyanis létezik olyan energiabarát megoldás, ami nyáron a napban rejlő...

Egy órán keresztül próbálták újraéleszteni azt a taxisofőrt, aki vezetés közben kapott infarktust a Keleti pályaudvarnál…

Ismerősök és ismeretlenek is hősnek tartják Istvánt - írja a ripost.hu Katonák és rendőrök árasztották el a Keleti pályaudvar környékét –...

Mutatjuk, mik lesznek 2023 szextrendjei (18+)

Ahogy az élet minden egyéb területén, úgy szex téren is jönnek-mennek a trendek. De vajon mik jellemzik 2023-at,...