23.9 C
Budapest
2022. május. 19. csütörtök

Ingyen app, ami minden titkát megvédi

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: BZI/hirado.hu

Néha mások kezébe kell adni a mobilt, vagy a közös használatú táblagépet: összes titkunk, bizalmas fotónk, alkalmazásunk egyetlen, akár véletlen érintéssel láthatóvá válhat. Van megoldás.

Jellemzően akkor lehet szükség ilyen biztonsági megoldásra, mikor nem az egész készüléket akarjuk elzárni mások elől, hanem annak egyes részeit, alkalmazásait. Például nincs kifogásunk ellene, hogy a készüléket kézbevevő személy tudjon internetezni, de az már kellemetlen lenne, ha a Facebook Messengerbe belépne, s ügyetlenül írna valamit a nevünkben, vagy az e-maileket olvasná – akár csak egy figyelmetlen érintés következtében.

Az 50 országban több mint 100 millió felhasználó által telepített AppLock éppen a magánélet ilyen védelmére szolgál. Segítségével PIN kóddal vagy zármintával akadályozhatjuk meg illetékteleneknek például a Facebook, a WhatsApp, a Képgaléria, a Messenger, az SMS, a Kapcsolatok, a Gmail – szinte bármelyik alkalmazás elérését. Segítségével akár teljesen el lehet rejteni a képeket, videókat, mintha nem is lennének.

Ingyen app, ami minden titkát megvédi

Nem kell többé aggódni, hogy ismerős, munkatárs, családtag mobil adatforgalmat csinál a készülékünkön, képeinket, személyes adatainkat megpillantja, vagy egy gyerek rontja el a beállításainkat.

Tökéletesen megteszi az innen letölthető ingyenes változat, a prémium verzióval csak (szerintünk nélkülözhető) további témákat, háttereket lehet elérni.

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Élj hosszú életet, nem sok mindent kell tenned érte, de ezt mindenképpen: ..

Minden nap el kell fogyasztanod annyi folyadékot, amennyi elő van írva neked, ez pedig 50 kg testsúlynál 1,5...

Megfejthette a Bermuda-háromszög rejtélyét egy ausztrál tudós

Bár sokan azt hiszik, hogy a hírhedt atlanti-óceáni területen eltűnt járművek természetfeletti események következtében vesztek oda, Karl Kruszelnicki ausztrál...

Németország Leopard tankokat ad ajándékba Csehországnak, hogy Csehország tudjon adni régi fegyvereket Ukrajnának.. – Szólj hozzá!

Csehország 15 Leopard 2A4 típusú harckocsit kap Németországtól, és tárgyalásokat kezdett további 50, a legkorszerűbb Leopard-változathoz tartozó 2A7+...

Mariupol végleg elesett, egy ország két évszázados politikának vet véget Putyin

Mariupol védői több hónapos küzdelem után feladták a harcot, így elesett az Azovi-tenger melletti város utolsó bástyája, az...