36.2 C
Budapest
2022. június. 29. szerda

Indiai szerelme sem tudja megvédeni önmagától Demcsák Zsuzsát

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Sokan voltak, akik abban reménykedtek, hogy Demcsák Zsuzsa élete végre egyenesbe jön, miután az Ázsia Expressz forgatása alatt rátalált a szerelem.

Péntek reggel a Bors robbantotta ki az újabb Demcsák Zsuzsa botrányt, miután fotókat és egy videót is közzétettek arról, ahogyan a vezetéstől idén júliusban újabb három évre eltiltott műsorvezető a volán mögé ült.

Balázsék ennek kapcsán húztak párhuzamot a 2008-ban tragikus körülmények között elhunyt Albert Györgyi és közte. A legendás újságíró nyíltan beszélt depressziójáról és alkoholbetegségéről, Zsuzsa azonban magába folytja a problémáit. Ennek ellenére valóban nem lehet amellett elmenni, hogy jól látható átfedések vannak kettejük sorsának alakulásában. Szakmai életük tekintetében épp úgy, mint botrányaik kapcsán.

Fotó: DFP

Györgyi és Zsuzsa esetében is mindenki elismerte és elismeri, hogy nagy tudású, művelt és sokoldalú szakemberekként ismerték meg őket. Györgyi kiválóan beszélt angolul, Zsuzsa pedig négy nyelven kommunikál. Mindketten otthonosan mozogtak a reggeli televíziózásban, hiszen Albert Györgyi éveken át szerkesztette és vezette A reggel, majd a Napkelte című műsorokat, Zsuzsa neve pedig szinte összeforrt a TV2 Mokkájával. Érdekes tény továbbá, hogy mindketten az ATV-ben fejezték be tévés pályafutásukat. A két műsorvezető élete azonban leginkább magánéletük kapcsán mutat átfedést.

Hiszen Györgyin sem tudott segíteni a párja, ahogyan a jelek szerint Zsuzsát sem tudja visszafogni Krishan, akivel hamarosan összeházasodnak majd.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Előkerült a térfigyelő kamera felvétele a Jókai utcai házomlásról – felkavaró videó (18+)

Szinte teljesen leomlott hétfő délelőtt Budapesten a Jókai és az Aradi utca sarkán található épület teteje és az...

Eldőlt: 2035-től nem lehet új benzinzes és dízeles autót venni az EU-ban

Ma, szerda hajnalban elfogadták az Európai Unió tagországai a klímavédelmi törvényeket, miszerint 2035-től a tagországok területén betiltják a...

Ekkora baj közelít? Az állam mostantól vészhelyzetben átveheti az energiacégek irányítását

Az orosz–ukrán háborúra hivatkozva, rendelettel készítette elő a magyar kormány, hogy a magyar állam az ellátás folyamatosságára és...

Földön, tengeren, levegőben, mindenhol ott lesznek a NATO katonái: Amerika jelentősen növeli a jelenlétét Európában

Az Egyesült Államok jelentősen megnöveli katonai jelenlétét Európában – jelentette be Joe Biden amerikai elnök szerdán a NATO...