1.2 C
Budapest
2023. március. 29. szerda

Implantátumot kapott ajándékba a 7 éves kislány. Mit gondolsz erről a “nemes gesztusról” a szülő részéről?

Dátum:

Megosztás:

Egy 7 éves kaliforniai kislány, Juliet Manson egy egyáltalán nem hétköznapi ajándékot kapott az édesanyjától karácsonyra. Kínába utaztak, hogy a kislány legnagyobb álma teljesüljön: mellimplantátumot hozott neki a Jézuska.

Juliet két évig egyfolytában könyörgött az édesanyjának, hogy vigye el őt egy mellnagyobbító műtétre, hiszen teljességében elégedetlen a melleivel.

A lány édesanyja, Dana hiába próbálta meggyőzni, hogy idővel sokkal nőiesebb lesz, hiszen még nincsen kialakulva a teste.

A gyerek reggeltől-estig csak ezt hajtogatta, nem volt mit kezdeni vele, pedig még egy pszichiáterrel is beszéltek, annak érdekében, hogy jobbra forduljanak a dolgok.

Juliet azonban hajthatatlan volt, és mint kiderült évek óta súlyos depresszióval küzd a hibás önbecsülése miatt.

A szakember szerint annyira aláásta Julie az önbecsülését, hogy az egyetlen dolog, ami segítene tudna rajta az egy mellimplantátum lenne. Dana meghallgatta a szakember véleményét, és úgy döntött keres egy orvost, aki elvégzi a műtétet.

A beavatkozást azonban sem az Egyesült Államokban, sem Mexikóban nem vállalták, éppen ezért Kínába utaztak, mivel ott találtak egy klinikát, ahol elvégezték a műtétet. Dana úgy döntött, hogy karácsonyra megadja a kislányának élete egyik legnagyobb ajándékát, a mellimplantátumot, éppen ezért az ünnepek ideje alatt Ázsiába utaztak.

Implantátumot kapott ajándékba a 7 éves kislány. Mit gondolsz erről a “nemes gesztusról” a szülő részéről 1

A két órás műtét alatt miden rendben zajlott, Juliett a 30C-s mellével a világ legboldogabb 7 évesének tartja magát.
“Minden anya boldognak szeretné látni a gyerekét. Julie most már nem depressziós, nem szenved, hanem boldog”-nyilatkozta Dana.

Implantátumot kapott ajándékba a 7 éves kislány. Mit gondolsz erről a “nemes gesztusról” a szülő részéről 2

Forrás: tudasfaja.com

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio; Jonah Hill; Matthew McConaughey; Margot Robbie; – A Wall Street farkasa – videó (18+)

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is...

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország nemet mondott az európai földgázrendeletre

Az uniós tagállamok arról szavaztak, hogy meghosszabbítsák-e azt a rendeletet, amely előírná az EU-n belül a földgázfelhasználás csökkentését. Korábban...

Bejelentés: hamarosan lép a kormány a fúrt kutak ügyében

Csökkenteni fogják azoknak a korábban szabálytalanul létesített kutaknak az engedélyezési költségét, amelyeket nem öntözésre, hanem háztartási célra használnak...

Új helyen bukkant fel és rekorder lett M237, a vándorló farkas – itt a teljes útvonala

Immáron a legnagyobb távolságot dokumentáltan megtevő farkas Európában az a példány, mely tavaly nyáron Svájcból indult, a napokban...