15 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

Íme Tata és Tatabánya csalói, ez a 12 ember téged is bármikor átvághat, mert a tevékenységük nem korlátozódik csak erre a vidékre!

Dátum:

Megosztás:

opera pillanatfelvetel 2024 02 12 055922 www.kemma .hu
Ezt a 12 csalót keresik a tatai és tatabányai rendőreink! Ha bármit tudsz róluk, hívd bármelyik rendőri számot! Hirmagazin.eu

Csalás és költségvetési csalás büntette miatt tíznél is több embert keresnek a tatai és tatabányai egyenruhások. A rendőrség adatbázisát böngészve 12 olyan csalóra is bukkantunk, akik még szabadlábon vannak, őket még nem sikerült nyakon csípniük a zsaruknak. Korábban már felkutattuk a tatai és tatabányai drogosokat és tolvajokat is. Most a szabadlábon lófráló csalókat vettük nagyító alá.

A 48 éves Czapári Zoltán Bélát csalás miatt keresik a tatai rendőrök. Vele szemben 2023. június 29-én adtak ki elfogatóparancsot.

Czapári Zoltán Béla
Forrás: police.hu

Az 51 éves Nemes Gyula költségvetési csalás miatt van a tatabányai rendőrök fókuszában. A Tatabányai Törvényszék vele szemben 2023. december 18-án adott ki elfogatóparancsot.

Fotó: police.hu / Forrás: Nemes Gyula

Ugyancsak csalás miatt keresik a tatabányai egyenruhások Sárközi Diána Szonját. A 28 éves nővel szemben 2023. november 30-án adtak ki körözést.

Sárközi Diána Szonja
Forrás: police.hu

Az esztergomi Juhász András is csalás miatt került a rendőrség látókörébe. Vele szemben a Tatabányai Törvényszék 2023. november 21-én adott ki elfogatóparancsot. A tatabányai zsaruk azóta is keresik.

Juhász András
Forrás: police.hu

A tatabányai Bihari Ervin is csalt, ezért a Tatabányai Törvényszék 2023. október 2-án elfogatóparancsot adott ki vele szemben. 

Bihari Ervin
Forrás: police.hu

Dankó Bélát már évek óta keresik csalás miatt a tatabányai egyenruhások. A 48 éves csengeri férfivel szemben a Veszprémi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot 2021. május 20-án.

Dankó Béla
Forrás: police.hu

Aranyos Csaba szintén csalásával tett rossz fát a tűzre. A Veszprémi Törvényszék vele szemben 2019. május 20-án adott ki elfogatóparancsot, a tatabányai zsaruk azóta is keresik.

Aranyos Csaba
Forrás: police.hu

Román jómadár is felkerült a körözött csalók listájára Tatabányán. A 32 éves Valentin-Grafi Lacatust 2022. november 28. óta keresik az egyenruhások elfogatóparancs alapján.

Valentin-Grafi Lacatus
Forrás: police.hu

A szegedi fiatalembert, Rull Krisztofert is csalás miatt körözik. A 22 éves fiú is csalt, ezért vele szemben 2023. szeptember 19-én adtak ki elfogatóparancsot.

Rull Krisztofer
Forrás: police.hu

Szlovák férfi is került a csalók táborába. A 41 éves érsekújvári Pálenyik Pétert 2023. július 17. óta keresik a tatabányai zsaruk.

Pálenyik Péter
Forrás: police.hu

Radics Béla szintén csalást követett el, ezért felelnie kell. Az 55 éves férfivel szemben a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot 2023. február 27-én.

Radics Béla
Forrás: police.hu

A tatabányai Horváth Béla Róbertet költségvetési csalás büntette miatt keresik. A 44 éves helyi férfit 2023. április 3. óta körözik.

Horváth Béla Róbert
Forrás: police.hu

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben, lövés is dördült, túsztárgyalóval ment ki a TEK

Túszul ejtette a nőismerősét egy kábítószer hatása alatt álló férfi Budapesten, egy VII. kerületi lakásban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság...

Elhunyt Roberto Messina, a Bud Spencer és Terence Hill filmjeinek egyik visszatérő mellékszereplője – videó

90 éves korában érte a halál Floridában, Isten nyugosztalja! Videó Hirmagazin.eu

Rövidesen tisztázódhat egy fontos dolog a kegyelmi ügy kapcsán

Hamarosan lezárul a vizsgálat, mely azt hivatott kideríteni, hogyan kerülhetett bele a Kúriai Döntések című folyóiratba a kegyelmi...