13.2 C
Budapest
2024. február. 28. szerda

Íme, a brutális vásárosnaményi késelés részletei – A megszúrt biztonsági őr elmondta, mi is történt pontosan.. (18+)

Dátum:

Megosztás:

A biztonsági őrnek mindössze annyi volt a “bűne”, hogy kitessékelte egy szórakozóhelyről a viselkedni nem tudó vendégeket.

A Betyársereg és a Mi Hazánk vasárnap délután 14 órára hirdetett tüntetést Nyíregyházára – ahogy ők fogalmaznak – a “cigánybűnözés” ellen.

A demonstrációt egy augusztus eleji késelés hívta életére: akkor a rendőrség azt közölt az ügyről, hogy eljárás indult a 26 éves R. L. ellen aki egy vásárosnaményi szórakozóhelyen hastájékon szúrt egy 29 éves biztonsági őrt.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A sértett, Juhász Gergő most a Blikknek részletesen elmesélte, mi történt aznap este.

— A szórakozóhelyen, ahol dolgozom, egy család megvert egy másik embert, akinek a családja eljött számon kérni őket, miért tették ezt. A két csapat egymással szemben állt, ebbe csöppentem bele. Odamentem, közöltem, hogy én védem a helyet, fáradjanak ki, hogy ne a vendégek előtt csinálják a problémát. Hívtam a kollégáimat és kitessékeltük őket, közben fenyegettek engem, nem tudták ezt lenyelni – emlékezett vissza Gergő. Ezután a biztonsági őr kiment a társaság “szószólójával beszélni, hogy fejezzék be a balhét.

— Egy ütést éreztem, csak utána szóltak a kollégáim, hogy vérzek. Egy 15 centiméteres késsel szúrt a bordám felé, majd elfutottak. A rendőrök gyorsan elfogták az illetőt, de olyan gyorsan el is engedték, 72 órát sem töltött bent. Felháborító, hogy a köldökömtől egészen a szegycsontomig fel vagyok vágja, majdnem elvéreztem, ennek ellenére csak egy súlyos testi sértés a minősítés – mondta.

Gergő 2 méter 10 centi magas, úgy véli, ennek köszönheti az életét. Ha ugyanis átlagos testmagassága lenne, a szívét találja el a szúrás.

Egy komoly hasi műtéttel sikerült az orvosoknak stabilizálni Gergő állapotátEgy komoly hasi műtéttel sikerült az orvosoknak stabilizálni Gergő állapotát

— Közel 20 kilót vesztettem, még gyenge vagyok, azóta sem tudok oldalra feküdni. Küzdősportoltam, lehet, azt már nem tudom folytatni. Mindent hasból csinál az ember, azt mondják, a sérülést érezni fogom, amíg élek. Azért remélem, hogy idővel visszanyerem majd az erőmet – fogalmazott bizakodóan Gergő.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A biztonsági őr a Betyársereg szabolcsi vezetője, a szervezet a Toroczkai László vezette Mi Hazánkkal közösen demonstrál majd a helyi ügyészség előtt. Várhatóan lesz ellentüntetés is, amit a nyíregyházi roma önkormányzat szervez civilekkel közösen a “rasszizmus” ellen.

Ezzel a késsel szúrták meg GergőtEzzel a késsel szúrták meg Gergőt

Balogh Artúr, a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Roma Önkormányzatának elnöke nyílt levelében úgy fogalmazott: ,,Több nemzetiség hosszú évtizedek óta példaértékűen békességben él együtt Nyíregyházán, mi romák, a világ legbékésebb nemzete továbbra is feladatunknak tartjuk a békés egymás mellett élést, a romák kultúrájának, nyelvének ápolását, őrzését, a hátrányok leküzdését, a romák integrálódását.”

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este egy izgalmas thriller, Mel Gibson főszereplésével – Vonalban vagy – videó

Elvis (Mel Gibson), a népszerű műsorvezető megdöbbentő hívást kap, amelyben egy ismeretlen személy azzal fenyegetőzik, hogy élőadásban megöli...

Demeter Szilárd lett a Nemzeti Múzeum főigazgatója

Demeter Szilárd lesz a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója és létrejön a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ – jelentette be...

Milyen anyagú szőnyeget válassz?

Összeszedtük a legfontosabb szempontokat. A nappali szőnyegének kiválasztása jelentősen befolyásolhatja a tér hangulatát. Számtalan lehetőség áll rendelkezésre, az anyagtól...

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége gyakran korlátozza a mesterséges intelligencia (MI) fejlődését.

Különösen a bőrbetegségek esetén nehéz megszerezni a jó minőségű, címkézett adatokat. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP...