25.1 C
Budapest
2023. szeptember. 28. csütörtök

Imádjuk ezt az olasz nagymamát, aki megmondta a tutit a koronavírusról!

Dátum:

Megosztás:

Az alábbi videóban szereplő olasz nagymama videó üzenete bejárta már a fél világot, frankón megmondja a véleményét a koronavírusról.


Az idős hölgy meglepő lazasága és nyugodtsága bárki figyelmét felkeltik. Mondandója pedig nem csupán a koronavírusra igaz, hanem következtethető bármely más megbetegedésre, járványra is.

„Miről is beszélgessünk? A koronavírusról? De miért? Elvileg mindenki tud már mindent; tele a padlásunk jó tanácsokkal. De mondok én is párat, mert én már annyiféle járványt túléltem” – kezdi a nagyi, akit a folytatásban is nagyon érdemes hallgatni.

  • „Például moss kezet! Ez újdonság? Ne csak a koronavírus miatt, hanem azért, mert egész életemben ezt mondogattam neked, igaz? Mostál már kezet? Hú, hányszor kérdeztem én ezt már!”
  • „Ha tüsszentesz, a könyékhajlatodba tüsszents! Tudom, mindig azt mondogattam régebben, hogy ha köhögsz, tüsszentesz, tedd a kezed a szád elé. Most viszont azt mondom, tüsszents a könyékhajlatodba! Felőlem akár tüsszöghetsz a térdedbe is, az milyen menő!”
  • „Azt mondják, az ölelés, a kézfogás és a puszi veszélyforrás. Mi lenne, ha innentől köszönésképp kacsintanánk? Kacsintsatok egymásra, ha találkoztok! Tetszik az ötlet?”
  • „Ne hibáztass senkit, főleg ne diszkriminálj! Ez a betegség Kínából érkezett, de ezért ne bántsd a kínaiakat. Ez a vírus lecseng pár hét alatt, de a diszkrimináció itt marad és ez nincs jól.”
  • „Félsz a karanténtól? Azt kérdezed, vajon mit tudsz tenni bezárva 14 napon keresztül? Felőlem pucolj ablakot. Én például biztos, hogy szószokat és mártásokat fogok főzni. Két héten át majd főzőcskézek. És ha letelik a két hét, aranyárban eladom a mártásaimat, ahogyan most a kézfertőtlenítőt akarják súlyos pénzekért eladni nekünk.”
  • „Ezekben a napokban meg kell tanulnod kilépni a komfortzónádból. Figyelj oda másokra, próbálj segíteni ott, ahol tudsz.”

Ölelek mindenkit! (Kacsintás.)

https://www.facebook.com/alice.brignani/videos/10158213836884873/

Forrás: Tudásfája / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ukrajna állig felfegyverkezik – több ezer kilométer lőtávolságú rakétákhoz juthat

Az ukrán hadsereg eddigi legmasszívabb csapásait a krími célpontok és az orosz Fekete-tengeri flotta ellen mérte. A sugár...

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről Szerző: Metabond 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került...

Kate Hudson, Matthew McConaughey – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt – videó

How to Lose a Guy in 10 Days - amerikai-német romantikus vígjáték Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője,...

„Hajrá, Gelencsér Ferenc!” – Orbán Viktor a TikTokon is bíztatta a Momentum elnökét (VIDEÓ)

Mint ismert, a Momentum-elnök mikrofonja bekapcsolva maradt a legutóbbi parlamenti felszólalása után. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla,...