6.7 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Ilyen volt valójában Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házassága

Dátum:

Megosztás:

2013-ban mindenkit sokkolt a hír, hogy válik a színészházaspár. Bereczki most, kilenc évvel a történtek után avatta be a nyilvánosságot a részletekbe.

Tudatosan óvja a magánéletét a nyilvánosság előtt Bereczki Zoltán, aki korábbi tapasztalatai miatt döntött így. Volt feleségével, Szinetár Dórával azonban nem csak a négy fal között élték a magánéletüket, gyakran szerepeltek a tévében és az újságok címlapjain, de amit “eladtak” a nyilvánosságnak, nem teljesen egyezett meg a valósággal. Ez lehetett az egyik ok, ami végül a válásukhoz vezetett.

„Óvom a magánéletem, mindenféle tapasztalati úton szerzett élmények okán. Félig tudatosan, félig pedig a pandémia okozta összezártság miatt. Azt beszéltük a feleségemmel, hogy nem akarunk elrejtőzni a világ elől, de megfelelő alkalom híján nem mutogatjuk magunkat a tévében vagy az újságokban” – kezdte a színész a Palikék Világa by Manna című műsorban, aki hozzátette, hogy annó Dórával igenis tudatosan vállalták a szerepléseket, jóllehet, azt nem tudták, mivel is jár majd pontosan.

“Ez egy nagy tévedés, hogy nem volt tudatos. Emlékszem a pillanatra, amikor bevonultunk egy kiadóhoz, és azt mondta a főszerkesztő, hogy ha ennek a beszélgetésnek pozitív kimenetele lesz, akkor a te életed meg fog változni. Én akkor úgy éreztem, hogy jó dolog lesz, hogy így történik majd. Az esküvőnk előtti utolsó pillanatok voltak, amikor kvázi eladtuk a fotóinkat. Előre vállaltuk a következményét, amit nyilván nem tudtunk” – mondta Bereczki, aki elárulta, hogy persze nem számoltak be minden apró magánéleti titkaikról, de amikről igen, azok azért szépen lettek eladva. 

“Ez a két vonal nem párhuzamosan ment, hanem egyre széjjelebb: az én valódi önmagam, meg amit te láttál a színpadon, az a boldog, önfeledt valaki, nem ugyanaz volt, s ez a párosunkra is igaz volt: ez a dolog feszült és feszült, aztán csak elpattant. Meg kellett találnom aztán a valódi önmagamat, mindenféle jellemfejlődésen mentem át a válás után” – mondta a színész, akit megviselt a válás.

 “Haragudtam Dórira, haragudtam magamra, haragudtam a világra, és át kellett mennem azon a jellemfejlődésen, amin egy ilyen dolog után épeszű ember átmegy. A mélységeken, a talajfogáson, mindenen. Most érzem magam leginkább magammal azonosnak. Ránézek egy sok évvel ezelőtti fotóra, és látom, hogy én vagyok rajta, de nem emlékszem, nem ismerem fel” – magyarázta Bereczki.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: TV2

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Elon Musk kitálalt a Twitter belső titkairól: így zsonglőrködött a politikai pártok között a korábbi vezetés

A Twitterhez az előző vezetés idején mindkét politikai oldal rendelkezett eléréssel, de vállalat alkalmazottai túlnyomóan az egyik oldalhoz...

A Doktor, a Gyűjtő, a Tál és az Álarcos – Íme, a Schadl-ügy lehallgatási anyaga: a lehallgatók vagy viccesek, vagy éhesek voltak, amikor a...

Büntető ügyek befolyásolására kért több tízmillió forintokról, de százról is szó esik azokban a beszélgetésekben, amelyeket a szakszolgálat...

Az oroszok üzentek: még soha nem volt ennyire közel az atomháború – videók

Az orosz védelmi miniszter bejelentette, hogy jövőre jelentősen növelik a katonai kiadásokat, felpörgetik a hadiipart és különös figyelmet...

Félelmetes ragadozó piráját találtak a Sebes-Körösben – videó (látványetetés)

Az elpusztult példányra Nagyváradon bukkantak. lpusztult vöröshasú piráját (Pygocentrus nattereri) találtak Nagyváradon a Sebes-Körösben – közölte pénteken az Ebihoreanul.ro bihari...