23.9 C
Budapest
2022. május. 19. csütörtök

Ilyen nincs! Így sietett a tűzoltók segítségére Szandra, az elefánt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Győr – Különleges taggal bővült a mosonszentmiklósi Önkéntes Tűzoltó Egyesület. Szandra, a 43 éves cirkuszi elefánt az egyesület tiszteletbeli tagjaként egy medencefeltöltéssel kezdett. Ennek Teddy és Scooby, a patagóniai fókapár örült a legjobban, az ő medencéjüket töltötte fel a tűzoltóvá avanzsált négylábú.

A több száz kilós állatok a fellépések közötti szünetben hatalmas medencéjükben lazítanak. A székesfehérvári előző fellépés helyszínéről történő elhúzódó költözés miatt most nem maradt elegendő idő a 75 ezer liter űrtartalmú szerkezet kellő időben történő, teljes feltöltésére. Éppen ezért volt szükség a plusz munkaerőre.

Ilyen nincs! Így sietett a tűzoltók segítségére Szandra, az elefánt 1
Tiszteletbeli tag lett Szandra

A fókapár helyzetén Szandra mellett az állatszeretetükről híres mosonszentmiklósi önkéntes tűzoltók is segítettek: tűzoltó autójukkal többször is megfordulva pikk-pakk feltöltötték a medencét.  

Forrás: Blikk.hu

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

Megfejthette a Bermuda-háromszög rejtélyét egy ausztrál tudós

Bár sokan azt hiszik, hogy a hírhedt atlanti-óceáni területen eltűnt járművek természetfeletti események következtében vesztek oda, Karl Kruszelnicki ausztrál...

Németország Leopard tankokat ad ajándékba Csehországnak, hogy Csehország tudjon adni régi fegyvereket Ukrajnának.. – Szólj hozzá!

Csehország 15 Leopard 2A4 típusú harckocsit kap Németországtól, és tárgyalásokat kezdett további 50, a legkorszerűbb Leopard-változathoz tartozó 2A7+...

Mariupol végleg elesett, egy ország két évszázados politikának vet véget Putyin

Mariupol védői több hónapos küzdelem után feladták a harcot, így elesett az Azovi-tenger melletti város utolsó bástyája, az...

Időjárás: mutatjuk, mire számíthat ezen a májusi csütörtökön

Az észak felől hazánkba nyomuló hűvösebb légtömeg nyugalomba kerül fölöttünk, így a csütörtök hajnal még a tegnapinál is...