Hirmagazin.eu
Főoldal » Ilyen nincs! Áthajtott az autókereskedés üvegfalán egy elégedetlen vásárló – VIDEÓ
Külföld

Ilyen nincs! Áthajtott az autókereskedés üvegfalán egy elégedetlen vásárló – VIDEÓ

Tajvan egyik Porsche szalonjában hajtott be az üvegfalon keresztül egy elégedetlen vásárló, miután nem azt a kocsit kapta meg, amiért fizetett.

Az ügyfél egy sportlimuzint rendelt meg a cégtől még két évvel ezelőtt, de sok várakozás után se azt kapta a Porsche-tól amiért kifizetett 75 000 dollárt előlegként. A vágyott kocsija egy Porcshe Panamera Sport Turismó, amit egy feláras futómű rendszerrel együtt rendelt meg. Ami sajnos nem volt benne a kocsiban, amikor az ügyfél átvette.

A sofőr elégedetlensége miatt először hivatalos formában tárgyalt az érintett személyzettel, amelyben szerette volna az előleget visszakapni és egyúttal a rendelését is érvényteleníteni a nem megfelelő termék miatt, azonban a hosszú tárgyalások nem vezettek semmire. A férfi továbbra sem kapta vissza a 75 000 dollárt, ami több, mint 21 millió forintot jelent. Ezek után a férfi úgy döntött ő akkor sem hagyja annyiban az ügyet, és drasztikusabb eszközökkel hívja fel a figyelmet az ellene elkövetett igazságtalanságra. Ezért beült a másik autójába, ami szintén egy Porsche márkájú személyautó és behajtott vele az autókereskedés üvegfalán. Miután behajtott a szalon berendezésének is nekiment. Célja az volt, hogy látványos módon hozza a munkatársak tudtára az elégedetlenségét.

Az eset után a férfit ugyan letartoztatták, de a terve mégis eredményesnek nevezhető, ugyanis az incidenst követően a Porsche visszafizette neki a szóban forgó összeget. Sőt kárpótlásként felajánlották neki, hogy a szalon egy másik autóját válassza a Sport Turismó helyett, azonban a férfi erről már hallani sem akart a történtek után.

(HVG)

Képünk illusztráció!

Hasonló hírek

Kikötött a spanyol Open Arms csempészhajója Lampedusa szigetén

Géza

Szerbia nem felel a visszaküldött migránsokért

Edit

Sajtószabadság a szomszédban: baloldali aktivisták újságírókat vertek meg egy osztrák szerkesztőségben – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....
EnglishFrenchGermanHungarian