19.7 C
Budapest
2022. augusztus. 12. péntek

Ilyen futurisztikus űrhajóval mehetünk az űrbe hamarosan

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A sokak által csak az űrbe kül­dött au­tó­já­ról is­mert Elon Musk fotót posz­tolt egy űr­ha­jó­ról a kö­zös­ségi profil­jára. A múl­tat idéző, de egy­ben fu­tu­risz­ti­kus jármű lehet a kul­csa az űr­ku­ta­tás fej­lő­dé­sé­nek. A ra­ké­tán egy­előre ab­la­kok sin­cse­nek, de a guru sze­rint a ha­ma­ro­san űrbe kül­dendő hajón már az is lesz.

Futurisztikus képet posztolt közösségi oldalára a SpaceX vezetője, Elon Musk, akit sokan csak a hiper-szuper elektromos Tesláiról és az űrben keringő cabriójáról ismernek.

Musk most a Starship, azaz Csillaghajó nevű járművéről mutatott nekünk egy fotót. A valódi járművet még éppen építik, de hamarosan úgy fog kinézni, ahogy a cég vezetője megálmodta. A kép csalóka persze, mert ablakok még nincsenek az űrhajón, de hamarosan már azok is lesznek rajta.

Ilyen futurisztikus űrhajóval menehtünk az űrbe hamarosan 1
Ez már majdnem a végleges űrhajó

A jármű az ígéretek szerint még idén tavasszal szuborbitális pályára állhat – tehát eléri az űr határát, de nem áll Föld körüli pályára. 2020-ra viszont már az orbitális pályán tervezik tesztelni a furcsa kinézetű rakétát. Musk Falcon és Falcon Heavy rakéták kiváltását reméli az új járműtől.

Ilyen futurisztikus űrhajóval menehtünk az űrbe hamarosan 2
December 24-én így nézett ki az űrhajó

 

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Nagy gondban vannak a nyugdíjasok, és ez csak a kezdet

A júliusi után novemberben újabb korrekciót kaphatnak a nyugdíjasok. Kérdés, hogy ez mire lesz elég, mert az infláció...

Jakab Péter kilép a Jobbikból

„A Jobbik feladhatja, én soha! Vesszen a kormány, győzzön a nép!” – írta Gyöngyösi Mártonnak címezve Facebook-oldalán a politikus. Jakab...

Orosz tévés: Ha a zaporizzsjai erőmű megsérül, két atomrakétát azonnal kilövünk. Egyet Washingtonra, egyet Londonra..

„Kijev és a Nyugat az atomkatasztrófa peremére sodorta az egész világot, ez pedig már határozott reakciókat követel” – fogalmazott...

Bejelentette a kormány: télen már termelhet az első kút a békési gázmezőn

A békési kitermelés nagymértékben hozzájárulhat az éves hazai gázfogyasztás fedezéséhez. Az energiaválság hatásait egyebek mellett a hazai földgázkitermelés jelentős...
facebook