23.9 C
Budapest
2022. május. 19. csütörtök

Ilyen, amikor 3 ezer pár mondja ki egyszerre az igent

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: M1/Híradó

Hatalmas esküvőt tartottak Dél-Koreában: több mint háromezer pár a világ 62 országából egyszerre mondta ki a boldogító igent egy stadionban. A tömeges esküvőhöz 12 ezren az interneten is csatlakoztak, ők a világhálón keresztül fogadtak örök hűséget egymásnak. Az eseményt most is az Egyesítő Egyház nevű vallási mozgalom szervezte.

Zsúfolásig megtelt szombaton ez a dél-koreai stadion, a CheongShim Peace World Center Gapyeongban, nagyjából 22 ezren voltak kíváncsiak az Egyesítő Egyház által szervezett tömeges esküvőre. Körülbelül háromezer pár jött ide a világ 62 országból, hogy egybekeljen, további 12 ezer pár pedig az interneten keresztül mondta ki a boldogító igent – mondta el a Családok az Békéért és Egységért szövetség elnöke.

Ilyen, amikor 3 ezer pár mondja ki egyszerre az igent

Az Egyesítő Egyházat Sun Myung Mun alapította, aki az 1960-as évektől kezdve tartott ilyen esküvőket. A vallási mozgalom vezetője négy éve meghalt, a tömeges házasságkötéseket azonban azóta is megtartják. Ezúttal Mun felesége áldotta meg a fiatal párokat.

A párok közül a legtöbben már korábban összeházasodtak, és ezúttal csak megerősítették fogadalmukat, több mint ezer szerelmespár azonban most kelt egybe először. Voltak köztük olyanok is, aki csak néhány napja ismerik személyesen egymást.

Az Egyesítő Egyházat sokan bírálják, a kritikusok szerint ugyanis fondorlatos módszerekkel manipulálják a hívők gondolkodását, és csalnak ki tőlük pénzt. Az egyház alapítója az Egyesült Államokban börtönben is volt adócsalás miatt.

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy 14 éves gyermek hőstettet hajtott végre, megmentett egy nála sokkal kisebb gyermeket – megható videó

Egy nagyon bátor kisgyermek hőstette https://www.facebook.com/watch/?v=674628133641585 Facebook Hirmagazin.eu

Élj hosszú életet, nem sok mindent kell tenned érte, de ezt mindenképpen: ..

Minden nap el kell fogyasztanod annyi folyadékot, amennyi elő van írva neked, ez pedig 50 kg testsúlynál 1,5...

Megfejthette a Bermuda-háromszög rejtélyét egy ausztrál tudós

Bár sokan azt hiszik, hogy a hírhedt atlanti-óceáni területen eltűnt járművek természetfeletti események következtében vesztek oda, Karl Kruszelnicki ausztrál...

Németország Leopard tankokat ad ajándékba Csehországnak, hogy Csehország tudjon adni régi fegyvereket Ukrajnának.. – Szólj hozzá!

Csehország 15 Leopard 2A4 típusú harckocsit kap Németországtól, és tárgyalásokat kezdett további 50, a legkorszerűbb Leopard-változathoz tartozó 2A7+...