Hirmagazin.eu
Főoldal » Ijesztő sebességgel száguldanak a Föld felé a végzet aszteroidái!
Tudástár - minden érdekesség

Ijesztő sebességgel száguldanak a Föld felé a végzet aszteroidái!

A boly­gónk felé kö­ze­ledő űr­szik­lák­ról még a ta­pasz­talt ku­ta­tók­nak sem volt tu­do­mása! Most se­gít­sé­gért ki­ál­ta­nak…

Súlyos hibát vétett a NASA! Bár az űrkutatók számtalanszor figyelmeztettek már a Földünk felé közeledő aszteroidákra, most valami nagyon elkerülte a figyelmüket…

Bolygónk felé ugyanis akkora űrsziklák száguldanak, hogy becsapódásuk óriási pusztítást okozhat. Egy 50 méteres aszteroida is elég ahhoz, hogy egy egész várost eltöröljön a Föld színéről.

A Daily Star riasztó beszámolójából kiderül, a fenyegető veszélyre egy párizsi konferencián derült fény.

“Hiába minden próbálkozás, az aszteroidák ellen nem lehet előre védekezni. Minden megoldás csak elméletben létezik! Bizonyára emlékeznek még arra a hatalmas meteorra, ami még 2013-ban csapódott be Oroszország területén. Azt sem láthattuk előre”

– figyelmeztetett dr. Igor Ashurbeyli, az Asgardia nevű új űrkutatási szervezet vezetője. Az orosz meteor a városoktól távol csapódott be, mégis mintegy 1500 sérültje lett az esetnek.

Ijesztő sebességgel száguldanak a Föld felé a végzet aszteroidái!

A szakember kiemelte, a NASA jelenlegi technikája nem elég fejlett ahhoz, hogy jóval előre jelezze a felénk száguldó űrsziklákat, így hát szerintük senki sem tehet a hirtelen felbukkanó veszélyről.

Dr. Ashurbeyli azonnali összefogást sürgetett, hogy a jövőben megelőzhetőek legyenek az ilyen riasztó esetek, és bízik benne, hogy a kisbolygók elkerülik Földünket.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A lelki terror lélektana

info

IPhone egy 350 éves festményen! – Mégis van időutazás?

Mazsi

Sitchin sumér szöveg fordításait az illuminátusok agyalták ki

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....
EnglishFrenchGermanHungarian