26.6 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Ijesztő sebességgel száguldanak a Föld felé a végzet aszteroidái!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A boly­gónk felé kö­ze­ledő űr­szik­lák­ról még a ta­pasz­talt ku­ta­tók­nak sem volt tu­do­mása! Most se­gít­sé­gért ki­ál­ta­nak…

Súlyos hibát vétett a NASA! Bár az űrkutatók számtalanszor figyelmeztettek már a Földünk felé közeledő aszteroidákra, most valami nagyon elkerülte a figyelmüket…

Bolygónk felé ugyanis akkora űrsziklák száguldanak, hogy becsapódásuk óriási pusztítást okozhat. Egy 50 méteres aszteroida is elég ahhoz, hogy egy egész várost eltöröljön a Föld színéről.

A Daily Star riasztó beszámolójából kiderül, a fenyegető veszélyre egy párizsi konferencián derült fény.

“Hiába minden próbálkozás, az aszteroidák ellen nem lehet előre védekezni. Minden megoldás csak elméletben létezik! Bizonyára emlékeznek még arra a hatalmas meteorra, ami még 2013-ban csapódott be Oroszország területén. Azt sem láthattuk előre”

– figyelmeztetett dr. Igor Ashurbeyli, az Asgardia nevű új űrkutatási szervezet vezetője. Az orosz meteor a városoktól távol csapódott be, mégis mintegy 1500 sérültje lett az esetnek.

Ijesztő sebességgel száguldanak a Föld felé a végzet aszteroidái!

A szakember kiemelte, a NASA jelenlegi technikája nem elég fejlett ahhoz, hogy jóval előre jelezze a felénk száguldó űrsziklákat, így hát szerintük senki sem tehet a hirtelen felbukkanó veszélyről.

Dr. Ashurbeyli azonnali összefogást sürgetett, hogy a jövőben megelőzhetőek legyenek az ilyen riasztó esetek, és bízik benne, hogy a kisbolygók elkerülik Földünket.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Török harci repülőgépek sértették meg a görög légteret egy amerikai támaszpont közelében

Athén a történtek miatt tiltakozását fejezte ki a török nagykövetnél, s tájékoztatta az ügyről az EU-t, a NATO-t...

Gárdony polgármestere szerint a kutyasétáltatók vigyék haza a kutyaürüléket – Szólj hozzá!

Tóth István, Gárdony polgármestere egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy a családjával idén is részt vett a TeSzedd! országos szemétszedő akción,...

Vége a találgatásoknak: Kiderült, ennyit ér Berki Krisztián hagyatéka

Berki Krisztián halálával nem csupán egy fiú, egy apa, egy férj és egy barát távozott, de egy márka...

Egy középiskolai tanár a Deák téren koldul – Szólj hozzá!

Kérem, segítsenek! Középiskolai tanár vagyok – ez a felirat szerepel annak a fiatalnak a tábláján, aki a budapesti Deák...