10.6 C
Budapest
2023. március. 24. péntek

Így zsarolja, fenyegeti a magyar sztárszínésznőt gyermeke apja

Dátum:

Megosztás:

Próbál új életet kezdeni Dancs Annamari, akit válófélben lévő férje feljelentett.

Mindössze négy hónapos volt Kerényi Miklós Máté és felesége közös gyermeke, amikor a színész elhagyta családját. Pedig minden olyan szépen indult, csodálatos esküvőjük és Ádámka megszületése után azonban pokollá vált az Operettszínház művésznőjének élete.

Így zsarolja, fenyegeti a magyar sztárszínésznőt gyermeke apja

Dancs Annamari nem érti, hogy a férfi, akit egykor annyira szeretett, hogy vált ilyen zsarnokká.

Nem akarok úgy élni, hogy az ember, aki elhagyott bennünket, jelen legyen a mindennapjainkban

– nyilatkozta a Best magazinnak Dancs Annamari. – Jelenleg mindent megteszek, hogy Máté tarthassa a gyermekünkkel a kapcsolatot, de ő minden jóindulatommal és jóhiszeműségemmel visszaél. Tavaly decemberben én indítottam el a bontópert… Amikor különmentünk, ő azt ígérte, gondoskodni fog rólunk, fizeti a bérelt ház költségeit, sőt Ádám nevére egy lakást is veszünk. A válási procedúra kezdete óta Mátéval egyre rosszabb lett a viszony, rájöttem, hogy a lakás megvételét feltételekhez köti.”

Így zsarolja, fenyegeti a magyar sztárszínésznőt gyermeke apja 1
Fotó: TV2

A színésznő bízott benne, hogy normális emberek módjára tudják rendezni a válást, de nem így lett. Kerényi Miklós Máté azóta is terrorban tartja volt családját, sőt feljelentette gyermeke anyját. Pedig Annamari mindent megtett, hogy az apa akkor lássa gyermekét, amikor szeretné.

„A fiunk születése óta többször is hazamentünk Erdélybe, természetesen ő tudott erről, fényképeket küldtem neki, és tudta, szüleim háza nyitva áll előtte – folytatta Dancs Annamari. – Ennek ellenére ő feljelentett engem, hogy kiloptam a fiunkat az országból, és idegenekre bíztam. Nagyon megdöbbentem, mert mi csak hazamentünk a szüleimhez, akiket ismer és szeret a gyermekünk… Állandóan zaklat, követelőzik a jogait hangoztatva, és elfeledve kötelezettségeit. Amiben csak tud, akadályoz, lehetetlenné akarja tenni az életemet. Egy év alatt oda jutott a kapcsolatunk, hogy zsarol, fenyeget, feljelent… Soha nem hittem volna! De nincs félnivalóm, nincs mivel zsaroljon engem!”

Forrás: Ripost

 

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Mai esti tornánkat az orvos tanácsaival is elláttuk – videó

A doktor úr elmond mindent, az esti tornát csak az után csináld, hogy elolvastad a doktor úr tanácsait! Itt...

Esti mese – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese videója Hirmagazin.eu

Pompa, fényűzés: elképesztő ruhakölteményekben vonultak végig a hazai sztárok a Glamour-gála vörös szőnyegén – fotók

Megvannak a GLAMOUR Women of the Year díjazottjai! Idén hat kategóriában lehetett szavazni! A GLAMOUR Women of the Year díj küldetése immár 15...

Már nem bírják tovább: bűzlő mocsár keseríti meg a debreceni belváros lakóinak életét – videó

Békákkal, nádassal és fészkelő madarakkal teli mocsár áll a házak között Debrecen belvárosában már több mint tíz éve. Náddal...