14.3 C
Budapest
2023. április. 2. vasárnap

Így veszed észre, ha ágyba akar bújni veled egy nő!

Dátum:

Megosztás:

Menj biz­tosra, ne koc­káz­tass! Ol­vass a je­lek­ben, ami­ket a nők kül­de­nek, és csak akkor kö­ze­ledj, ha tudod, hogy nyert ügyed van. Íme, azok a bi­zo­nyos jelek, amik el­árul­nak neked min­dent. Soha többé nem le­szel bi­zony­ta­lan.

Eljutottál az első randiig? Szuper, de ne bízd el magad, mert még semmi sem biztos. A legjobb, ha egy romantikus vacsorára viszed a választottad, mert sok mindent elárul egy nőről, ahogyan eszik. A jelekből kiderítheted számíthatsz-e némi desszertre. A technikát bármikor használhatod, hiszen lehet, hogy a hölgy csak a negyedik vagy az ötödik randin adja be a derekát. A lényeg, hogy ismerd fel a jeleket, és csak akkor lépj, ha zöld utat kaptál, így nem eshetsz pofára.

Így veszed észre, ha ágyba akar bújni veled egy nő

1. Osztatlan figyelemmel ajándékoz meg

Az első és legfontosabb jelzés, ha csak veled foglalkozik. Nem nyomkodja a telefonját, nem nézi a körülöttetek lévő eseményeket. Nem másokról beszélgettek, hanem magatokról. Ő is szívesen mesél magáról, és figyel rád, amikor te beszélsz. Nem kerüli a szemkontaktust, hanem csak is rád fókuszál.

2. Nem érzi magát kínosan

Egyszerűen megállapíthatod, ha feszeng vagy kényelmetlenül érzi magát a randin.  Figyeld a reakcióit, amikor kitöltöd a bort vagy a késsel vágod a húst.

Így veszed észre, ha ágyba akar bújni veled egy nő 1

Ha elfordul vagy türelmetlen, akkor sajnos alig várja, hogy véget érjen,

és nagy az esélye, hogy nem fogja elfogadni a meghívásodat, a lakásodra, hogy megnézze a bélyeggyűjteményedet.

3. Bátran eszik a kajádból

Kínáld meg a főételedből. Ha visszautasít vagy diszkréten átnyúl a saját evőeszközével, akkor bizony behúzta a féket. De, ha hagyja, hogy megetesd a villáddal, és közben még a szemedbe is néz, biztos, hogy vonzódik hozzád.

4. Bókolj okosan

Az első randin óvatosan bánj a bókokkal. Ne csapj rögtön a közepébe, először csak a fülbevalóját, a ruháját vagy a haját dicsérd meg. Ha viszonozza a bókot, vagy mesél egy történetet a fülbevalóról, akkor számít neki a véleményed. Az pedig csak jót jelenthet.

2015-11-18_172040

5. Érzékien eszi a desszertet

Ha lágyan, kecsesen, esetleg halk nyögésekkel élvezi a desszert minden falatját, az bizony hatalmas jelzéssel bír. Nem hogy zöld utat kaptál, de egyenesen tűzijáték vezet téged az ágyába.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Gyurcsány Ferenc alaposan kiosztotta Karácsony Gergelyt

Helyes, kedves, jó arcú politikusnak tartja a volt miniszterelnök a főpolgármestert, aki "a feladatát nem végzi el". Még...

Az EB éléről a NATO elnöki székébe ülne át Ursula von der Leyen

Még az idén, pedig csak jövőre jár le a megbíztása. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is...

Megjelent a közlöny, kiderült, mennyi lesz idén a nyugdíj

A megállapításhoz szükséges jövedelmi szorzószámokat tette közzé egy rendeletben a kormány. Megjelent a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet, amelyben a 2023-ban...

Chefchaouen, a Kék Város – képek

Aki valaha is feltévedt már Pinterestre vagy Instagramra bizonyára találkozott már Marokkó híres kék városával, Chefchaouennel. Ezeken a képeken...