5.1 C
Budapest
2022. november. 27. vasárnap

Így segít a porszívózás a szexen! 18+

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Meg­dőlni lát­szik az év­szá­za­dos be­rög­ző­dés, hogy az igazi férfi­nak menő au­tó­ban a helye, távol a kony­há­tól. Bár ma­nap­ság már sok pasi segít a há­zi­mun­ká­ban, most meg­mu­tat­juk, ez ho­gyan segít fel­for­ró­sí­tani a szen­ve­délyt a há­ló­ban.

A házimunka kemény dolog. Egy dolgozó nőnek nehéz a munka előtt és után még a háztartást is vezetni. Takarítani, főzni, mosni, gyereket nevelni. Mindez hatalmas erőfeszítést és szervezési készséget igényel. Emellett persze legyél tökéletes nő is, aki kielégíti párja minden igényét.A férfi azonban akkor is férfi, ha segít otthon a kedvesének, és nem csak a fűnyírásban vagy a favágásban. Ami, ugye igazán férfias?

Így segít a porszívózás a szexen!

(Fotó: Pinterest)

Nehéz szabadulni a sztereotípiától, hiszen

az örök szívtiprókat, James Bondot vagy Indiana Jonest soha nem láttuk mosogatni, vagy porszívózni.

Pedig, ha nem forog a kamera, hidd el, ők is megteszik.

Csodás lesz a szex, ha porszívózik a pasi

A legújabb tanulmány szerint, a szexuális életed javulni fog, ha a párod emberes részt vállal a házimunkában, és nem csak a látszatát kelti a segítségnek.

Így segít a porszívózás a szexen! 1

(Fotó: Pinterest)

A kommunikáció és a közös teherviselés összekovácsol benneteket. Ha igazságosan osztjátok fel a feladatokat, mindenki számára világossá válik, hogy a zokni nem lesz tiszta csak úgy, és a rend nem magától értetődő.

Nem érezheted magad rabszolgának

Ha cselédként éled meg a hétköznapokat, nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Szép lassan megöli a szenvedélyt.

Így segít a porszívózás a szexen! 2

(Fotó: Profimedia)

Egyenrangúnak kell érezned magad, a pasi pedig nem gondolhatja, hogy lealacsonyodott.

Lassan és tapintatosan kérd bizonyos munkák elvégzésére, és ha valamit rosszul csinál, ne üvöltsd le a fejét, mert akkor biztos lehetsz benne, hogy soha többé nem segít majd.

Tüzes szenvedély a hálóban

Így segít a porszívózás a szexen! 3

(Fotó: Profimedia)

Ha férfi leveszi a nő válláról a terhet, vagy legalább a terhek egy részét, úgy érzi majd, hogy a férje szereti és tiszteli. Biztonságban van és mindig számíthat rá. Nem állt közéjük a megszokás sötét árnya. Ebben az esetben az erős férfit fogja látni, akire mindig támaszkodhat, és aki  soha nem nyomja el. A való életben így hódíthat a 007-es ügynök, szenvedélyt gyújthat az ágyban, a világ legmenőbb kocsija nélkül is.

Forrás: Ripost

 

 

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Ma este csak 1 film! A pókerjátékosoknak, és mindenkinek ajánlom, .. egy igazán jó film: Elit játszma – videó

Winston Churchill: "A siker az a képesség, hogy az ember a kudarcok sorozata ellenére sem veszít a lelkesedéséből" Teljes...

Valósággá válhat, amit csak sci-fikben láthattunk: alagutat találtak egyik világból a másikba

A bulgáriai Szófiai Egyetem fizikusainak egy csoportja szerint a féreglyukak, azaz az univerzum egyik részét a másikkal összekötő...

Újra vele! Őszintén öleli őt Berki Mazsi

Itt a fotó Sokan gondolták, hogy a Kulcsár Edina helyére beugró Berki Mazsinak ilyen rövid felkészülési idővel semmi esélye...

Festővászon lett Herceg Erika tökéletes testéből: „Meztelenül kiállok, úgy fogtok rám festeni” – videó (18+)

Herceg Erika egy divattervezővel és egy képzőművésszel kooperálva változott igazi műalkotássá szinte egyetlen szempillantás alatt, amikor hófehér ruháját...