21.7 C
Budapest
2023. szeptember. 26. kedd

Így kell könnyen otthon citromot nevelni! Ez a módszer nagyon fog tetszeni!

Dátum:

Megosztás:

Fogyasszunk saját biocitromot! Ültessünk fát, hogy mindig kéznél legyen, mutatjuk, hogy mit kell tenni.

A citrom az egyik legegészségesebb gyümölcsünk, ezért jó, ha minden nap legalább egyet megeszünk belőle. A boltokban nagyon ritka, hogy bio, vegyszermentes citromot tudjunk vásárolni elérhető áron, ezért jobb, ha saját citromfát nevelünk.

Így kell könnyen otthon citromot nevelni! Ez a módszer nagyon fog tetszeni!

Nem ördöngösség, próbáljuk ki. Egy-két citromfa termése már fedezni tudja a napi C-vitamin szükségletünk. Vágjunk ketté egy citromot, szedjük ki belőle a magokat, és alaposan mossuk meg egy szűrőben őket. Ha egy kicsit szétbontjuk a magok végét, láthatjuk, hogy ott rejtőznek már a csírák.

Ezután mindenik magot ültessük el egy kis műanyag pohárkába. Öntözzük meg alaposan, majd a nedves földet fedjük le egy papírtörlővel, ez fogja biztosítani a magok számára az állandó vízszükségletet. Kb. öt nap elteltével már látni fogjuk, hogy kibújnak az első zöld levélkék a földből.

Amint növekedni kezdenek a palánták, ültessük őket nagyobb edénybe, és várjuk, hogy szépen fejlődjenek. A már kialakult fácskákat idővel be kell oltani, hogy termést is hozzanak.

Forrás: netbulvár.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Megtette első balatoni útját a Komáromban készült új komp +fotók, videó

Bemutatták a BAHART új, Komáromban készített balatoni flottájának két már össszeszerelt darabját: a Tihany nevű kompot és a...

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...