15.5 C
Budapest
2022. május. 17. kedd

Így karácsonyozik Béres Alexandra

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Béres Alexandra kétgyermekes anyuka, aki sportolóként, életmód tanácsadóként és üzletasszonyként is sikeres.

Így karácsonyozik Béres Alexandra

Elfoglaltságai mellett nem sok ideje jut a pihenésre, ráadásul családjával az ünnepeket hol az Egyesült Államokban, hol Magyarországon töltik. Idén itthon maradnak, de ilyenkor sem unatkoznak: lányaival közösen sütnek-főznek, együtt ismerkednek az Advent hagyományaival, Karácsonykor pedig végiglátogatja a rokonokat a család.

Béres Alexandra családja olyan, mint egy tipikus olasz família: rengeteg rokon, nagy, hangos beszélgetések, és sok-sok utazás. A fitneszkirálynő életében ezért az ünnepek sem szokványosak, mert szinte folyton úton vannak. „Minden évben változik a helyszín.

Egyik évben kiutazunk a férjem szüleihez az Egyesült Államokba, ott mindig kicsit havasabb és csendesebb az ünnep, a következő évben viszont itthon maradunk, mint ahogy idén is, és ez sokkal pörgősebb. Ilyenkor a Szentestét mindig édesanyámnál töltjük, másnap én vagyok a háziasszony, aztán jövés-menés a rokonokhoz. Szóval mindig aktív a karácsonyunk, száz helyre szaladgálunk, de én így imádom” – mesélte a sportoló, aki mindent megtesz azért, hogy a Karácsony a legtökéletesebb legyen.

„Tartjuk még a hagyományokat, a lányoknak – ők egyébként hisznek a Mikulásban és az angyalkákban is – épp az Advent történetét meséljük. Az ünnepekhez hozzátartoznak a finom ételek is, ezért együtt szoktunk sütni-főzni. Idén, amit eddig még sosem, mézeskalácsot is készítünk” – árulta el Alexandra, aki fontosnak tartja, hogy megmaradjon az ünnep lelke. –

„Mindig, mindent gondosan megtervezek. Mivel az ajándékozás is fontos számomra, általában már november végén beszerzek mindent a kívánságok szerint” – tette hozzá a fitneszkirálynő, aki ugyan hagyománytisztelő, de kislányai életébe időnként a modern kor vívmányait is beengedi.

„Panna már nagylány, de azért még gyerek, így nem könnyű a figyelmét lekötni. Ha megunta a játékokat és már nekem sem tud a konyhában segíteni, rövid időre odaadom neki a tabletet, de természetesen a felügyeletemmel. Ő már egy másik generáció, így pillanatok alatt megtanulta használni és el tudja foglalni magát a segítségem nélkül is. A program ilyenkor legtöbbször a „Dóra, a felfedező”, amiből tanulni is tud vagy a SpongyaBob, amiért az egész család rajong.

Készülődés közben, vagy utazáskor különösen nagy hasznunkra van a Telenor MyTV, amelynek kínálatában rengeteg gyerekeknek való sorozat van, ezeket Panna és Flóra is imádja” – mondta el Alexandra, aki az ünnepek közeledtével több karácsonyi mesét is kiválaszt a Mesetárból.

 

Forrás: Napidoktor.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...