Hirmagazin.eu
Főoldal » Így fog kinézni az emberiség 1000 év múlva – fotó
Életmód hírek

Így fog kinézni az emberiség 1000 év múlva – fotó

Nagyjából tudjuk, hogyan működik az evolúció. Ezerszer láttuk a fotókat a majmokról, ahogy szép lassan kiegyenesednek és egyre emberibb alakot öltenek.

De vajon mit hoz a jövő a mostani állapotunkhoz képest? Talán nem lepődtök meg, ha eláruljuk: vannak olyan tudósok, akik már erre is tudni vélik a választ. Sőt, illusztrálták is állításaikat. Lássuk!

© UIP-Duna Film

Elsőként vegyük végig a legfontosabb változásokat, amik be fognak következni:

1. Hatalmas, vörös szemeink lesznek.

A sok monitornézés miatt a szemünk fehér része valószínűleg már nem csak időnként, hanem tartósan vörösre fog váltani, így alkalmazkodva a fényhez. Dr. Alan Kwan pedig, a Washington University genomikával foglalkozó kutatója azt mondja, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy a szemünk mérete is meg fog növekedni. Hogy miért? Jó eséllyel távoli, a Naptól távol eső bolygókat fogunk a jövőben meghódítani, emiatt alkalmazkodnia kell a szemünknek a gyengébb fényviszonyokhoz.

2. A férfiaknak kisebb lesz a pénisze.

A virtuális valóság előretörésével a valóságos szexnek egyre kisebb jelentősége lesz és többet fogunk robotokkal szexelni, mint egymással. Ez pedig a szakértők szerint azt fogja eredményezni, hogy egyre kisebb jelentősége lesz a méretnek, és erre előbb-utóbb az evolúció is reagálni fog…

3. Nagyobb fenék, lekerekített vállak

Ez a változás szinte borítékolható a tudósok szerint. Az oka pedig: annak ellenére, hogy egyre több lehetőségünk van a sportolásra (akár a számítógépünk előtt is edzhetünk, nem kell elmenni a fitneszórára, stb.), mégis egyre többet fogunk ülni, elsősorban a számítógépünk és az egyéb kütyük társaságában. Ha most is ezt teszed, akkor nem nehéz elképzelned, hogy miért valósulhat meg a nagyobb fenék-lekerekített váll elmélet a jövőben. (Azért persze húzd ki magad, biztos, ami biztos!)

4. Magasabbak leszünk.

Végre egy jó hír. Az valószínűsíthető, hogy magasabb vagy, mint a szüleid és az is, hogy a gyerekeid magasabbak lesznek nálad, és így tovább…De miért is? Természetesen a fejlett világ táplálkozási szokásaiban keresendő a magyarázat. Az is valószínűsíthető ebből következően, hogy a 40-esnél nagyobb lábú nőknek egyre több lehetősége lesz a jövőben a illetően. Hurrá!

5. A bőrünk egyre sötétebb lesz.

Talán ezt sem nehéz megérteni, ha az ózonréteg erodálódására és az UV-sugárzásra gondolunk. Tudósok szerint ehhez előbb-utóbb a fehér bőrűek bőre is alkalmazkodni kezd és egyre ellenállóbbá válik ezáltal. Ha már itt tartunk, összességében az is elmondható, hogy egyre hasonlóbbak leszünk egymáshoz. Húha!

msn

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ebben a korban kívánják legjobban a szexet a nők – 18+

Mazsi

Zöld szemlélettel alakítják át a karácsonyi díszkivilágítást Budapesten

Géza

Külföldre mész dolgozni? Erre mindenképp figyelj az adózásban

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....