36.1 C
Budapest
2022. augusztus. 18. csütörtök

Így fog kinézni az emberiség 1000 év múlva – fotó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nagyjából tudjuk, hogyan működik az evolúció. Ezerszer láttuk a fotókat a majmokról, ahogy szép lassan kiegyenesednek és egyre emberibb alakot öltenek.

De vajon mit hoz a jövő a mostani állapotunkhoz képest? Talán nem lepődtök meg, ha eláruljuk: vannak olyan tudósok, akik már erre is tudni vélik a választ. Sőt, illusztrálták is állításaikat. Lássuk!

© UIP-Duna Film

Elsőként vegyük végig a legfontosabb változásokat, amik be fognak következni:

1. Hatalmas, vörös szemeink lesznek.

A sok monitornézés miatt a szemünk fehér része valószínűleg már nem csak időnként, hanem tartósan vörösre fog váltani, így alkalmazkodva a fényhez. Dr. Alan Kwan pedig, a Washington University genomikával foglalkozó kutatója azt mondja, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy a szemünk mérete is meg fog növekedni. Hogy miért? Jó eséllyel távoli, a Naptól távol eső bolygókat fogunk a jövőben meghódítani, emiatt alkalmazkodnia kell a szemünknek a gyengébb fényviszonyokhoz.

2. A férfiaknak kisebb lesz a pénisze.

A virtuális valóság előretörésével a valóságos szexnek egyre kisebb jelentősége lesz és többet fogunk robotokkal szexelni, mint egymással. Ez pedig a szakértők szerint azt fogja eredményezni, hogy egyre kisebb jelentősége lesz a méretnek, és erre előbb-utóbb az evolúció is reagálni fog…

3. Nagyobb fenék, lekerekített vállak

Ez a változás szinte borítékolható a tudósok szerint. Az oka pedig: annak ellenére, hogy egyre több lehetőségünk van a sportolásra (akár a számítógépünk előtt is edzhetünk, nem kell elmenni a fitneszórára, stb.), mégis egyre többet fogunk ülni, elsősorban a számítógépünk és az egyéb kütyük társaságában. Ha most is ezt teszed, akkor nem nehéz elképzelned, hogy miért valósulhat meg a nagyobb fenék-lekerekített váll elmélet a jövőben. (Azért persze húzd ki magad, biztos, ami biztos!)

4. Magasabbak leszünk.

Végre egy jó hír. Az valószínűsíthető, hogy magasabb vagy, mint a szüleid és az is, hogy a gyerekeid magasabbak lesznek nálad, és így tovább…De miért is? Természetesen a fejlett világ táplálkozási szokásaiban keresendő a magyarázat. Az is valószínűsíthető ebből következően, hogy a 40-esnél nagyobb lábú nőknek egyre több lehetősége lesz a jövőben a illetően. Hurrá!

5. A bőrünk egyre sötétebb lesz.

Talán ezt sem nehéz megérteni, ha az ózonréteg erodálódására és az UV-sugárzásra gondolunk. Tudósok szerint ehhez előbb-utóbb a fehér bőrűek bőre is alkalmazkodni kezd és egyre ellenállóbbá válik ezáltal. Ha már itt tartunk, összességében az is elmondható, hogy egyre hasonlóbbak leszünk egymáshoz. Húha!

msn

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kiderült: Románia már a februárban szállított fegyvereket Ukrajnának

Bukarest sokáig hevesen tagadta, hogy konkrétan fegyverekkel segítette volna Ukrajnát. EU-s szinten már a háború első napjaiban elfogadtak két...

Továbbra sincs béke: a hazatérő Harrynek és Meghannak eszük ágában sincs találkozni Vilmosékkal

Harry és Meghan a jövő hónapban az Egyesült Királyságba látogatnak, de nem találkoznak Vilmossal és Katalinnal. Ahogy arról mldiánk...

Egészség: Ezt muszáj kipróbálnod! Szuper méregtelenítő ital, pár összetevőből, 5 perc alatt

Nagyon jó hatással lesz a szervezetedre. A megfelelő emésztés nagyon fontos egészségünk érdekében, ugyanis kiüríti a toxinokat a szervezetből....

ELTŰNT KINCSES GERGŐ GÁBOR A XVII. KERÜLETBŐL

A 14 éves fiút rendőreink jelenleg is keresik. Aki látta vagy látja, hívja bármelyik rendőri számot! A Budapesti Rendőr-főkapitányság...
facebook