9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Így érhet véget az orosz–ukrán háború

Dátum:

Megosztás:

Rodion Mirosnyik orosz külügyi megbízott szerint a tárgyalások megkezdésének feltételei akkor fognak megérni, amikor a szponzorok kimerülnek. Megjegyezte, hogy nemsokára az ukrán nép is rájön, hogy az a hatalom, amely ma Ukrajnában van, nem az ukrán hatalom.

– Az orosz–ukrán háború a kijevi bábok nyugati uraival folytatott tárgyalásokkal fog véget érni – szögezte le az STV televíziós csatornán Rodion Mirosnyik, az orosz külügyminisztérium különmegbízottja a Ria Novosztyi orosz hírügynökség beszámolója szerint. Úgy fogalmazott:

Minden bizonnyal lesznek tárgyalások, és minden összecsapás tárgyalásokkal fog végződni. De tárgyalások, természetesen nem bábokkal.

A diplomata szerint a tárgyalások megkezdésének feltételei akkor fognak megérni, amikor a szponzorok kimerülnek, és amikor a politikai ambíciók lecsillapodnak. Úgy vélte, nemsokára az ukrán nép is rájön, hogy az a hatalom, amely ma Ukrajnában van, nem az ukrán hatalom. 

Mirosnyik emlékeztetett arra, hogy a Donbászról szóló, több éve Minszkben zajló tárgyalások során Ukrajna képviselői szándékosan kerülték a kérdések megoldását.

Egyszerűen csak húzták az időt, és szemenszedett profanizációt folytattak. Órákat, órák tucatjait töltöttük azzal, hogy vesszőkről, mondatokról, lehetőségekről és minden másról vitatkoztunk

– mondta, rámutatva: ezt az időt arra használták fel, hogy felfegyverezzék Ukrajnát, majd katonai akcióba kezdjenek. 

Borítókép: Az ukrán 22. gépesített dandár egyik katonája az orosz erőkkel folytatott harcok szünetében a kelet-ukrajnai Bahmut település közelében húzódó frontvonalnál 2023. december 7-én (Fotó: MTI/EPA/Maria Senovilla)

Forrás

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...

Szellemvárosként pusztul Hajmáskér egykori csodája

Hajmáskér arculatának bő egy évszázada meghatározó eleme egy impozáns épülettömb. A hajdani tüzérségi laktanya kastélyszerű parancsnoki épülete és...

Március 4-e az Elhízás elleni világnap: A bélflóra lehet a fogyókúra titkos fegyvere!

Ez lehet a hatékony testcsúlykontroll alapja a gyógyszerész szerint.. Március 4-én az Elhízás elleni világnapon a figyelem középpontjában az...