7.8 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

Igazi hőstettek: kimenekítette egy égő ház lakóját a zirci rendőr, és égő házból mentettek a zuglói rendőrök! Olvasóink nevében is köszönjük áldozatos munkájukat! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Kimenekítette egy égő ház lakóját Zircen, Hunyadvári Antal rendőr törzszászlós, Zirci Rendőrőrs szolgálatparancsnoka, és ezzel feltehetően az életét is megmentette, közölte Kucsera Katalin megyei sajtóreferens.

Hunyadvári Antal szolgálatparancsnok november 21-én este, két robbanást hallott, amely – mint később kiderült – két PB gázpalack robbanásakor történt. A hangra Hunyadvári Antal törzszászlós kirohant a Zirci Rendőrőrs épületéből, és azt látta, a szomszéd utcában ég egy ház. A szolgálatparancsnok a lángoló ház tulajdonosát kisegítette az épületből, majd a szomszédok értesítését is megkezdte a közben helyszínre érkező Simon Balázs törzszászlós és Papp Gyula zászlós segítségével. Időközben a zirci és a veszprémi tűzoltók is megérkeztek, és megkezdték az oltást, miután még egy PB gázpalack került elő a lángoló házból, ami még nem robbant fel. A gyors intézkedés miatt senki nem sérült meg.

Hidegvérüket megőrizve, égő házból mentettek ki egy férfit a zuglói rendőrök. (2018. 11. 25., v – 20:07, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

Budapest XIV. kerületében, a Paskál-Malom utcában 2018. november 25-én 18 óra körül kigyulladt egy lakás. Az elsődleges adatok szerint az ott lakó férfi dohányzás közben elaludt, ez okozhatta a tüzet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányságának járőrei bejelentés alapján perceken belül kiértek a lakóházhoz, ahol már erősen gomolygott a füst.

A rendőrök az épületet áramtalanították, majd az ajtót berúgva jutottak be a lakásba, ahonnan egy idős férfit kísértek ki. A férfit a rendőrök a mentőszolgálat munkatársainak átadták.

Forrás: veol.hu, police.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...