Home Pro és kontra Vagy igaz Igaz vagy hamis – A lélek még 42 napig van a Földön...

Igaz vagy hamis – A lélek még 42 napig van a Földön a halál után,.. Így zajlik a lélek Univerzummal való egyesülése.. – Szólj hozzá!

0
blikkruzs

Az átjáró a halál előtt pár órával megnyílik, ezt legjobban hosszasan fekvő betegnél lehet megtapasztalni, mert haláluk előtt 1-2 órával el kezdenek „félre beszélni”, azaz olyanokkal társalognak, akik már rég meghaltak. Valójában látja azokat, akik hívják őt…

A halál nem más, mint az anyagi test elhagyása.

Mint amikor egy társasjátékban az egyik bábút lefordítja az ember, vagy leveszi a „pályáról”. Ilyenkor nyílik egy átjáró a másik világba, mely 42 napig nyitva tart. Ez időben szabadon lehet távozni.

A léleknek 42 napra való energiája van az ittléthez, ez idő alatt kell döntenie és távoznia.

Az átjáró a halál előtt pár órával megnyílik, ezt legjobban hosszasan fekvő betegnél lehet megtapasztalni, mert haláluk előtt 1-2 órával el kezdenek „félre beszélni”, azaz olyanokkal társalognak, akik már rég meghaltak.

Valójában látja azokat, akik hívják őt.

Az átjáró olyan mint egy „csillagkapu”, amin keresztül át lehet látni a másik világba, ahol ott állnak az átjáró mellett az ismerősök és tudják, hogy jönnie kell a „játszótársuknak”. Oda-vissza lehet látni és kommunikálni.

A modern nyugati embert a halál félelemmel tölti el, utolsó erejével is küzd és tiltakozik az elmúlás ellen. Ennek oka a materialista világszemlélet, mely szerint az élet a „véletlen” események „véletlen” következménye és ez után nincs semmi, csak a nagy üresség.

Aki átmegy az átjárón, az abban a pillanatban megvilágosodik, megérti az életét, és részletesen emlékszik a korábbiakra is, leszűri a tanulságokat. Abban a pillanatban bánja mindazt amit tudatosan vagy tudattalanul tett testvérei ellen.

Ebben a dimenzióban a szeretet az úr. Átmenni annyi mint reggel felébredni egy rossz álom után.

Izzadtan felébredünk és azt mondjuk, szerencse, hogy ez csak egy rossz álom volt. Örülünk, hogy felébredtünk.

A negyedik dimenziónak több síkja, szintje van. Aszerint, hogy a tanulási folyamatban ki hol található, más és más szintekre jut.

A negyedik dimenzió legfelső szintjén azok találhatók, akik már karmán felül vannak. Ők már nem jönnek vissza többet, mert kiegyenlítették minden adósságukat és meg is kapták minden tartozásukat.

Mivel egyre többen vannak már karmán felül, illetve egyre többen élik utolsó életüket a Földön, ezért mondható, hogy a 26.000 éves ciklus vége fele járunk.

Még néhány száz év lehet hátra. Sok mindent megéltünk, az emberiség közös tudata folyamatosan fejlődött.

titkokszigete

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás