11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Idősebb Gáspár Győző: Gáspár Lacika egyszerűen hazudik

Dátum:

Megosztás:

Nem hagyják szó nélkül Gáspárék, hogy távoli és szintén híres rokonuk ország-világ előtt besározza a nevüket.

Hatalmas port kavart az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor múlt pénteki adása, melyben Gáspár Laci szedte le a keresztvizet a Gáspár család másik feléről, vagyis idősebb Gáspár Győzőről és Győzikéről. Előbbiről azt állítva, hogy elfordult tőlük, amikor Laci édesapja beteg lett, míg az utóbbi tehetségét kérdőjelezte meg nyilvánosan. A Gáspár család összezárt és egy emberként kérik ki maguknak a híres rokon vádjait.

Fotó: LifeTV

„Laci nem a becsületéről volt híres”

„A feleségem emlékét, engem és a fiaimat nem lehet nevetség tárgyává tenni, de főleg Gáspár Lacika nem teheti ezt meg, és ő ezt pontosan tudja” – kezdte a Borsnak idősebb Gáspár Győző. „Laci édesapját szerettem és tartottam is vele a kapcsolatot, bár az igaz, hogy vele nem, hiszen neki – maradjunk annyiban – rossz híre volt Balassagyarmaton. Nem akarok többet mondani annál, mint hogy nem éppen a becsületéről volt híres” – fakadt ki a Gáspár család feje, aki szerint az X-Faktor mentora elfelejtette, kinek is köszönheti, hogy annak idején eljuthatott Budapestre a Megasztárba.

Idősebb Gáspár Győző nemcsak a rokonoknak, a rászorulóknak is szeret segíteni (Fotó: Ripost)

„Dühítő volt azt hallani a tévében, hogy mi nem segítettük őket! Gáspár Laci egyszerűen hazudik, hiszen a feleségem volt az, aki ruhákat vett neki, hogy fel tudjon menni Pestre. Aztán a cégem kisbuszát is odaadtuk sofőrrel együtt, hogy a családja eljusson a műsorra, majd haza is kerüljenek Balassagyarmatra” – háborgott. „Ez a fiú el sem jött a feleségem temetésére, de ezen nem is csodálkozom, hiszen annak ellenére, hogy most Hajdú Péternél az apja iránt érzett szeretetéről és tiszteletéről beszélt, a sírja közelébe sem megy. Ha én kéthetente nem járnék ki, egy szál virág se lenne ott” – sorolta a Borsnak az idősebb Gáspár, akihez csatlakozott fia, Gáspár Zsolti is.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Söprögessen a saját portáján, van mit…”

„Maradjunk annyiban, hogy az egész család felháborodva figyelte Lacika rólunk alkotott véleményét az Összezárva című műsorban. Csak annyit fűznék hozzá: ahogy látom, elfelejtette, hogy az édesanyám mennyit tett érte annak idején. De nem baj, majd mi emlékeztetjük rá! Én elismerem a tehetségét, hiszen nem semmi az, amit letett az asztalra. Azt viszont kikérem magamnak, hogy szájára vegye apámat és a testvéremet!” – reagált Zsolti gazda.

Fotó: Facebook

„Az anyósom temetésére sem jöttek el”

Gáspár Laci botrányos kijelentései eljutottak Győzikéhez és Bea asszonyhoz is. A showman úgy döntött, egyelőre nem veszi fel a kesztyűt a másod-unokatestvérével szemben, de Győzi felesége nem fogta vissza magát és kiállt férje, illetve apósa mellett.

„Nem értem, hogy Lacika miért a férjemet és az apósomat pécézte ki magának, hiszen van még bőven unokatestvére és másod-unokatestvére, akiket bezzeg nem emleget. Ja, hogy az fáj neki, hogy Győző papa nem szórta el a pénzt és sikeres vállalkozó lett?! Én úgy tudom, hogy csak azután lett számukra fontos rokon az apósom, miután megneszelték, hogy jómódú lett. El is fogadták a segítséget a Megasztár alatt, de az anyósom, Mari mama temetésére már nem jöttek el, pedig rajtuk kívül mindenki ott volt. Hogy jön ő ahhoz, hogy a férjem tehetségét megkérdőjelezze?! Talán nem akkora énekes, mint ő, de hogy az ország első számú showmanje, azt nem veheti el tőle” – reagált Bea asszony, aki jelezte, rengeteg mindent tudna még mesélni az énekesről és a családhoz fűződő viszonyáról, de inkább visszafogja magát és ezt javasolja Gáspár Lacinak is.

 

Gáspár Laci nem kímélte rokonait

Gáspár Laci bizony nem finomkodott, amikor az Összezárva című műsorban szóba került a rokoni szál közte és Gáspár Győzőék között. Rokonok vagyunk, másod-unokatestvérek. Apu mindig mesélt róluk. Őket úgy hívták ott a környéken, hogy Ewingok, Nógrád megyeiek. Tőlünk ötven percre van autóval. Mi meg a szegények voltunk. Nem foglalkoztak úgy velünk” – kezdte a Megasztár felfedezettje, aki szerint a bajban nem kaptak segítséget az akkor már jómódú rokonoktól. „Apu, amikor beteg volt, kórházban feküdt, mindig írt nekik, hogy látogassák meg, segítsenek egy kis pénzzel. Mindig ígérgették, de sose jöttek szinte” – magyarázta a LifeTV műsorában Gáspár Laci, aki ennek a sérelmének tulajdonítja, hogy kamaszként beszólt Győzikének egy tehetségkutatón, ahol mindketten indultak. „Ez bennem volt, és megmondtam neki: lehet, hogy van pénzed, de egyet nem tudsz megvenni, a hangot, a tehetséget. Azért van ez, hogy sose voltunk jóban…” – fogalmazott az énekes.

Forrás, Fotó: Ripost / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...

Hamar itt a hideg, és aki egész évben nem készült fel, az könnyen megfázik, de van megoldás!

Kurkuma, gyömbér, sárgarépa, ebből készíts ívólevet! A gyömbér miatt egy kicsit erős lesz, de meg kell inni, és akkor...

„Sándor, Sándor, tűnj a p…mból” – skandálták az abortusztörvény ellen tüntetők a Belügyminisztérium előtt – Így zajlott a demonstráció

Szeptember 13-án jelent meg a Pintér Sándor, belügyminiszter nevéhez köthető rendelet, amely az abortusztörvény egyik mellékletén változtatott: eszerint...