8.9 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekIdőjárásIdőjárás: kellemes őszies idő várható, de van, ahol szükség lesz az esernyőre

Időjárás: kellemes őszies idő várható, de van, ahol szükség lesz az esernyőre

Száraz, kellemes őszi idő várható, egy megyére azonban figyelmeztetést adtak ki zivatarok miatt. Holnap egy melegfront érkezik hazánk felő.

A mai időjárás Budapesten először borult lesz, majd a délelőtti órák folyamán felszakadozik, csökken a felhőzet, és kisüt a nap. Számottevő csapadék nem lesz, legfeljebb szitálás fordulhat elő a hajnali órákban. Az északnyugati szél napközben megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 fok körül alakul, estére 13 fokra hűl le a levegő.

Figyelmeztetés zivatarra kedden /Fotó: met.huFigyelmeztetés zivatarra kedden /Fotó: met.hu

Az ország többi részét tekintve, délen megnövekszik a felhőzet, és a nap első felében főleg délen, délnyugaton fordulhat elő eső. Reggeltől északnyugat felől fokozatosan felszakadozik, csökken a felhőzet, délután pedig a legtöbb helyen már napos lesz az idő. Késő délutántól, estétől az északkeleti határnál előfordulhat eső, zápor. Az északnyugati szél többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 fok körül alakul, estére 8-13 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szerdán a ködös területek napközben zsugorodnak, és több-kevesebb napsütés lesz, valamint egy melegfront is érkezik fölénk nyugat felől. Néhol előfordulhat szitálás, gyenge eső, a légmozgás általában mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15-22 fok között várható – írja a met.hu.

Figyelmeztetés tartós ködre szerdán /Fotó: met.huFigyelmeztetés tartós ködre szerdán /Fotó: met.hu

Nyitókép: koponyeg

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem