5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekIdőjárásIdőjárás: a hétvégére kiadták a riasztást, mutatjuk, melyik megyékben lesz tikkasztó a...

Időjárás: a hétvégére kiadták a riasztást, mutatjuk, melyik megyékben lesz tikkasztó a hőség

Csütörtökön elszórtan számíthattunk csapadékra, reggel volt is, de ennyi, több nem lesz, egy kicsit lehűlt a levegő.

A délelőtti órákban a vastagabb felhők zöme elvonul, amikből addig főként délen számíthatunk elszórtan csapadékra, délután viszont napos idő várható a fátyol- és gomolyfelhők mellett.

Elsősorban a Dunától keletre élénkülhet meg az északi, északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26-31 fok között valószínű. Késő estére 18-26 fok közé csökken a hőmérséklet.

Felhőszakadás miatti előrejelzés / Kép: Met.hu Felhőszakadás miatti előrejelzés /Fotó: met.hu

Pénteken az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, de nyugaton, délnyugaton több felhő lehet az égen, és délután, este nyugaton elszórtan egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat. A keleti-délkeleti szél többfelé megélénkül, északnyugaton meg is erősödhet. A legmelegebb órákban 29-34 fokot mérhetünk.

Szombaton napos-gomolyfelhős időben lesz részünk. Elszórtan átmenetileg egy-egy zápor, zivatar kialakulhat. Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 28-35 fok között alakul.

Vasárnap és hétfőn sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, számottevő csapadék nem valószínű. Helyenként élénk lehet a szél.

Vasárnapra visszatér a kánikula /Fotó: met.hu Vasárnapra visszatér a kánikula /Fotó: met.hu

Vasárnap 31-37, hétfőn 32-38 fokra van kilátás a legmelegebb órákban – írja az Időkép.

met, idokep, blikk, Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem