13.2 C
Budapest
2024. február. 28. szerda

Idegen gyerekeket fogadott be az otthonába Gyurcsány Ferenc: így kerültek a fiatalok az egykori miniszterelnökhöz

Dátum:

Megosztás:

A Demokratikus Koalíció és a magyar politika kimozdíthatatlannak látszó oszlopa, Gyurcsány Ferenc a fideszesek hagyományos kötcsei piknike alatt egy személyes történetet osztott meg, amely őt köti a településhez.

Ezekben a percekben is zajlik a kötcsei piknik, amely a fideszes politikusok hagyományos őszi politikai szezonnyitásáról szól. Már a miniszterelnök is megérkezett a helyszínre, és hamarosan elmondja majd nyitóbeszédét is. Ezidő alatt Gyurcsány Ferenc egy egészen más hangvételű posztot osztott meg.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

„Zsivajogtak. Szépek voltak, óvodások, kisiskolások. Hárman. Anyukájuk mellettük, már a pénztárnál álltak a kötcsei kisboltban. Szép tekintetű asszony. Soha korábban nem találkoztunk. Kiderült, dolgozni indul, a nyári szünetben nincs kire hagyni a gyerekeket, férje is dolgozik, mennek a gyerekek akkor most vele, aztán majd ellesznek ők fegyelmezetten.

Kedves gyerekek. Mondom, hadd vigyem őket játszani, tudja ki vagyok, megbízhat bennem, nagy a kert, sok a vendég, sok kölyök van nyáron nálunk, jól el lesz ez a három is. Szívesen vagyok velük. Méregetett pár pillanatig. Aztán kérdezett ezt meg azt. Végül a gyerekeket, hogy akarnak-e menni, jönni. Aztán mikor kiderült, hogy ilyen-olyan ismerős kislány és kisfiú is van nálunk a faluból, akkor megjött a bátorságuk és jöttek.

Végül két napot maradtak. Az én legkisebb fiam Budapest egyik legjobb iskolájába jár, nagyszájú, magabiztos, nagyvárosi gyerek. A mi három helyes új kisgyerekünk egy kis faluban, szűkebb, szorítóbb világban él. Kellett egy kevés idő, hogy egymásra találjanak. Meg még pár helyi ismerős gyerek, akik közvetítettek az elején.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Talán két óra. És ezek a gyerekek értették és szerették egymást. Várták, hogy másnap is találkozzanak. Jöttek. Közössé lettek a semmiből. Nem tudom, hogy a szülők mit gondolnak a világról. Nem beszéltünk politikáról. Örültünk egymásnak. Hogy a gyerekeinknek van pár jó közös napja. Aztán mentek, mert harmadnap már egy másik nagy társaság jött, munka, más dolgunk volt” – írja Magyarország egykori miniszterelnöke a Facebookon.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este egy izgalmas thriller, Mel Gibson főszereplésével – Vonalban vagy – videó

Elvis (Mel Gibson), a népszerű műsorvezető megdöbbentő hívást kap, amelyben egy ismeretlen személy azzal fenyegetőzik, hogy élőadásban megöli...

Demeter Szilárd lett a Nemzeti Múzeum főigazgatója

Demeter Szilárd lesz a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója és létrejön a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ – jelentette be...

Milyen anyagú szőnyeget válassz?

Összeszedtük a legfontosabb szempontokat. A nappali szőnyegének kiválasztása jelentősen befolyásolhatja a tér hangulatát. Számtalan lehetőség áll rendelkezésre, az anyagtól...

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége gyakran korlátozza a mesterséges intelligencia (MI) fejlődését.

Különösen a bőrbetegségek esetén nehéz megszerezni a jó minőségű, címkézett adatokat. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP...