20.1 C
Budapest
2023. szeptember. 23. szombat

Huszonkétmilliót követelnek Bálint Antóniától

Dátum:

Megosztás:

A bíróság szerint húszmillióval tartozik Bálint Antóniának gyermeke apja. Földesi-Szabó László a Borsnak azonban most azt nyilatkozta: ez közel sincs így.

Huszonkétmilliót követelnek Bálint Antóniától

A Bors múlt pénteken még azt írta,  a bíróság első fokon Bálint Antóniának adott igazat: volt párját tizenhétmillió forint és kamatai megfizetésére kötelezték. Földesi-Szabó László azonban fellebbezett. Már csak azért is, mert egyszer és mindenkorra tisztázni szeretné, honnan lehetett ennyi pénze a volt szépségkirály­nőnek – írja a napilap.

– Nagyobb részt tőlem! – szögezte le már az elején. – A valóság a következő: Bálint Antónia valóban vett egy kis lakást. Ugyan három-négymillió forintot valahonnan összeszedett erre, de ez nyilván kevés volt. Így tőlem kért és kapott kölcsön tizenhárommilliót a megvásárlására. A belső munkálatokat, a bútorokat is én fizettem, miután pedig megszületett a kislányunk, eladta ezt a lakást. Huszonnégymilliót kapott érte, és ebből egy közös ismerősünknek adta kölcsön a tizenhétmilliót. A maradék hetet megtartotta. Tehát ő már meg is duplázta a pénzét. A tartozását ő maga is elismerte, hangfelvétel van erről, de jelen eljárásban és első fokon csak azt a bizonylatot vették figyelembe, amit velem aláíratott. Én ugyanis megígértem, hogy azt a tizenhétmilliót visszakapja, igaz, nem is volt nálam, hanem a fent említett ismerősünknél. Azzal tartott sakkban, ha nem írom alá, nem láthatom majd a gyerekemet. De mára már ezzel nem tud befolyásolni – mondta Földesi-Szabó László a Borsnak, és hozzátette: Antóniának további hatmilliót adott kölcsön egy értékes autóra – a mai napig azzal jár.

Így, bár jelen eljárás első körében is megpróbálta bebizonyítani, hogy Antónia is tartozik neki,Földesi-Szabó az első fokú ítéletet követően egy újabb határozott lépésre szánta el magát.
– A napokban postára adtam a fizetési felszólítást a tizenkilencmilliós kölcsönről és annak kilencéves kamatáról, amivel tartozik nekem. Körülbelül huszonkétmilliós összeg ez. Ha így akar harcolni, ám legyen! – magyarázta Földesi-Szabó.

Bálint Antónia már nem kíván foglalkozni ezzel az üggyel, mivel ő nem tartozik Földesinek semmivel. Ezt ügyvédje is alátámasztotta:
– Ezeket beszámítási kifogásként már bejelentette abban a perben, amit megnyertünk, azonban nem tudta bizonyítani a követelését – magyarázza Hyross Virág. – Vitatjuk, hogy valós lenne az igénye, ráadásul, ahogy ő ezt a perben előadta, ez egy tíz évvel ezelőtti történet. Öt év az elévülési idő. Ez a követelés, ha igaz lenne, de nem az, akkor is kétszer elévült már. Ezért ha jogtalan igényét külön perben szeretné érvényesíteni, hát sok sikert kívánunk neki! Legjobb lenne, ha tudomásul venné az ítéletet.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep – Ne nézz fel! (Don’t Look Up) – videó

amerikai tragikomikum, vígjáték Két csillagász médiaturnéra indul, hogy figyelmeztessék az emberiséget a föld felé tartó, pusztító üstökösre. Az érdektelen...

Új idegenhonos meztelencsigafajok jelentek meg Magyarországon

A HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) munkatársai elsőként jelezték öt meztelencsigafaj hazai jelenlétét, vagy megerősítették...

Itt a Microsoft Copilot, az MI-alapú virtuális asszisztens

Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Chief Marketing Officer – 9/21 – 11am ET Épp most lépünk be...

Így látják a magyar egészségügy helyzetét a VOSZ szakértői

A magánegészségügyi szolgáltatók addig nem tudnak komplex, a fekvőbeteg-ellátás minden szegmensére kiterjedő szolgáltatásokat nyújtani, amíg az állami finanszírozás...