20.3 C
Budapest
2023. szeptember. 30. szombat

Húszéves lány miatt hagyta el családját Jolly – videó

Dátum:

Megosztás:

Még csak alig né­hány hete lá­tott nap­vi­lá­got, hogy sza­kí­tott Jolly és Suzy, úgy tűnik, az éne­kes már to­vább­lé­pett ko­rábbi kap­cso­la­tán. A hét­vé­gén egy csi­nos mo­del­lel lát­ták együtt.

Információink szerint egy 21 évvel fiatalabb nővel, Barbarával alkot egy párt a válófélben lévő Jolly.Az énekes frissen debütált “Egy a vér” című videóklipjében is feltűnik a barna hajú szépség, aki kisugárzásával hamar az ujjai köré csavarta Jollyt. Az a hír járja, hogy a forgatások alatt melegedtek össze, folyton viccelődtek és csipkelődtek egymással.

 egyik szemfüles olvasója a hétvégén a János-hegyen szúrta ki Jollyt, aki baráti társaságával, köztük a 20 éves Barbarával kirándult. Az énekes még a libegőre is felült a fiatal lánnyal. A randevújukról egyébként egy sejtelmes fotót is megosztott az Instagram-oldalán, amit időközben törölt a profiljáról, de olvasónknak sikerült lementenie a képet, amit el is küldött a szerkesztőségünkbe. A fotóért természetesen jár a 20 ezer forint.

Fotó: Instagram

A pletykákkal kapcsolatban megkerestük Jollyt is, aki nem erősítette meg, de nem is cáfolta információinkat.

IGEN, A HÉTVÉGÉN VALÓBAN KIRÁNDULNI VOLTAM A BARÁTI TÁRSASÁGOMMAL. ÉS IGEN, VANNAK KÖZTÜK LÁNYOK IS

– mondta a -nak titokzatosan Jolly.

Hogy mit mondott még az énekes, elolvashatod a napilap szombati számában.

magyarzona, ripost

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Váratlan dolgot tettek az oroszok éjjel, ez az ország sodródhat bele a háborúba

Lehetséges légtérsértést észleltek a román hadsereg radarjai péntekről szombatra virradó éjszaka, amikor Oroszország újabb légitámadást intézett a román...

Kiakadtak a rajongók Beckham tettén, amikor szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert…

David Beckham ismét megosztotta a követőit legújabb videójával, amelyen szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert. Éppen Victoria Beckham párizsi...

Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant – fotó

Egy fiatal nő nem gondolta volna, hogy az egyik rajongója fura kérdéséből üzleti vállalkozást fog indítani, azonban mégis...

Egyre durvul a migránsőrület – képek, videó

Drótvágó, létra, bot, csőre töltött éles lőfegyver... – át akarnak jönni az illegális migránsok a kerítésen - írja...