27.9 C
Budapest
2023. szeptember. 28. csütörtök

Hullarablás Magyarországon: Ékszereket lopnak a halottakról

Dátum:

Megosztás:

Egy szom­bat­he­lyi fi­a­tal ott­hon el­hunyt nagy­ma­má­já­nak tes­tét még ék­sze­rek­kel együtt szál­lí­tot­ták el, ám azok va­la­hol út­köz­ben el­tűn­tek róla. Volt, aki ko­ráb­ban fel­je­len­tést is tett, leg­utóbb pedig egy bu­da­pesti or­vost gya­nú­sí­tot­tak meg azzal, hogy ki­ra­bolt egy ha­lott nőt.

Tényleg nincsen már a halottaknak sem nyugtuk?! Egy 61 éves budapesti ügyeletes orvos ellen nyomozás indult, mert a Haller utcában egy elhunyt nő azonosításánál a gyanú szerint ellopta a pénztárcáját, pénzét. A lopást a mentők vették észre, akik szóltak a rendőrségnek. A tárca meglett, a férfit pedig elkapták. Az idős asszony otthon lett rosszul, de a mentők kiérkezéséig meghalt. Ők hívták az ügyeletes orvost, hogy állapítsa meg a halál beálltát.

Hullarablás Magyarországon: Ékszereket lopnak a halottakról
Illusztráció

Mindeközben, egy másik ügyben egy férfi azt állítja, a halott nagymamájáról valaki leszedte az ékszereket. A dolgot azért is furcsállja, mert elmondása szerint a temetkezési vállalatnak a protokoll szerint nem is lett volna szabad ékszerekkel együtt elszállítani a nénit. A halottal foglalkozó intézmények egyike sem tudja megmondani, hol vannak az arany ékszerek.

„A mentők után külön orvos érkezett, majd csak utána jött a temetkezési cég munkatársa elszállítani a halottat. A sokk már eleve kemény dolog, és az embernek kisebb dolga is nagyobb annál, mint hogy az elhunyt ékszereit vizsgálja. Eszébe sem jut senkinek a saját rokona ujjáról lecibálni a gyűrűt, pláne, ha kicsit be van dagadva a keze és alapból sem jön le a gyűrű könnyen. Így jártunk mi is, a halottszállítók elvitték a holttestet, ékszerestül, ruhástul”

– írta a Nyugat.hu-nak a szombathelyi férfi, aki szerint a halottasházban már ékszerek nélkül vették át a nénit.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ukrajna állig felfegyverkezik – több ezer kilométer lőtávolságú rakétákhoz juthat

Az ukrán hadsereg eddigi legmasszívabb csapásait a krími célpontok és az orosz Fekete-tengeri flotta ellen mérte. A sugár...

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről Szerző: Metabond 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került...

Kate Hudson, Matthew McConaughey – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt – videó

How to Lose a Guy in 10 Days - amerikai-német romantikus vígjáték Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője,...

„Hajrá, Gelencsér Ferenc!” – Orbán Viktor a TikTokon is bíztatta a Momentum elnökét (VIDEÓ)

Mint ismert, a Momentum-elnök mikrofonja bekapcsolva maradt a legutóbbi parlamenti felszólalása után. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla,...