28.6 C
Budapest
2022. augusztus. 13. szombat

Hosszú Katinkáék nagy álma valósul meg

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Hosszú Katinkáék nagy álma valósul meg

Elindulhatott az úszás alapjait oktató Learn To Swim program a Duna Arénában.

Hosszú Katinka közösségi oldalán jelentette be, hogy ezentúl az úszással ismerkedőket is várják. A három hónapos tanfolyamra ingyenes szintfelmérőt kell csinálni, de bárkit szívesen látnak.

Jelentkezni március 8-tól lehet az Iron Aquatics honlapján.

Hosszú Katinkáék nagy álma valósul meg

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Tanuljatok úszni az új Duna Arénában!Óriási öröm számomra, hogy megoszthatom Veletek a nagy hírt: márciusban elindul az Iron Aquatics úszásoktatása, a Learn to Swim program, a Duna Aréna tanmedencéjében.

Hatalmas álmunk válik valóra azzal, hogy a versenyzőkön túl olyanokkal is foglalkozhatunk, akik épp most tanulnák meg az úszás alapjait.A rengeteg tehetséges magyar gyereket látva már évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennünk, hogy szeretnénk egy olyan programot létrehozni Magyarországon, ahol a gyerekek technikai tudása már egészen a kezdetektől párosuljon az úszás szeretetével. Az Iron Aquatics versenyszakosztályának elindításakor sajnos azzal szembesültünk, hogy a gyerekek nagy része már fiatal korban rosszul berögzült technikával úszik, ami csak nagyon nehezen hozható helyre. Erre kínál megoldást a Learn to Swim program, ami minden korosztály számára lehetőséget biztosít a sportág mozgásformájának elsajátítására és úszás örömének, szeretetének megismerésére. A szülőkkel való együttműködés számunkra kiemelt fontosságú, ezért egy olyan online kritériumrendszert alkottunk meg, ahol pontosan nyomon követhető a gyermek fejlődése. A eddigi programoktól eltérően a Learn to Swim három hónapos tanfolyam, ahol a hangsúly az egyéni képességek fejlesztésén és a személyes igényeken van.A Learn to Swim program szintfelmérő alkalmaira március 8., szerdától, korhatárra való tekintet nélkül lehet regisztrálni, az Iron Aquatics honlapján… Várunk mindannyiótokat szeretettel március 8-27-ig az ingyenes szintfelmérő alkalmakon!

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Zelenszkij az orosz turisták kitiltását kérte az EU-ból.., de mennyire hiányoznak az oroszok a magyar turizmusból?

Már a háború előtt sem voltak könnyű helyzetben a vendéglátósok, ám idén 30 százalékot drágult a szállodák fenntartása,...

Az egész ország az inárcsi anyukát kereste, a Facebook-on is keresőcsapatokat hoztak létre, aztán váratlan fordulat történt..

Az egész országot megrázta a 49 éves inárcsi édesanya eltűnése. Az asszonyt augusztus elseje óta keresi a rendőrség. Bozsik...

Megrázó képek érkeztek a montenegrói lövöldözésről: 11 embert mészárolt le egy ámokfutó, köztük 4 gyermeket – fotók (18+)

Legalább 11 emberrel, köztük négy gyermekkel végzett egy 34 éves férfi a montenegrói Cetinjében. Most előkerültek a megrázó...

Titoktartásra kérte Hosszú Katinka a násznépet

A szerelmesek számára fontos a magánélet, épp ezért komoly dolgot kérnek az esküvőre meghívottaktól. Mint az már többször megírtuk, Hosszú...
facebook