16.7 C
Budapest
2022. szeptember. 30. péntek

Horror Veresegyházán: munkába menet nap mint nap elsétált a dögkútba rejtett holttest mellett a gyilkos – Durva részletek derültek ki..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Veresegyház – Éveken át brutálisan verte, kínozta ukrajnai élettársát, K. Hajnalkát (†49) a Medveotthon állatgondozója, A. Károly (49).

Az asszony nemhogy a rendőrségre, még orvoshoz se mert elmenni. Ugyanis Ukrajnából illegálisan települt át Magyarországra, se tartózkodási engedélye, se betegbiztosítása nem volt. És a fájdalomnál is jobban félt attól, hogy visszatoloncolják a hazájába. A tragikus sorsú Hajnalkára – halála után három hónappal – az elhullott állatok temetőjében, egy ló teteme alatt bukkantak rá a rendőrök.

Mindenki ezt olvassa most!

– Hajni a közeli kertészetben dolgozott, négy éve a kocsmában jött össze Karcsikával – mesélte a Blikknek a Medveotthon egyik munkatársa. – Karcsika húsz éve Romániából költözött ide, a szürke marhákat gondozta, az istálló mellett volt egy szolgálati lakása, ahová befogadta Hajnit. Mindenki aggódott, vajon mi lesz ebből a románcból. Nem az volt a kérdés, vajon lesz-e tragédia, hanem az, hogy mikor. Karcsika ugyanis gyakran ivott, és olyankor nem ismert se istent, se embert. Volt, hogy mindkét kezét eltörte az asszonynak.

Novemberben aztán a nő hirtelen eltűnt, A. Károly a munkatársainak azt mondta, hogy Hajnalka elköltözött tőle, nem tudja, hová. Végül csütörtök este az állatgondozót a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették. Miután a hazugságvizsgálaton lebukott, elmondta, hogy mit tett a nővel. Másnap hajnalban a rendőröket a helyszínre vezette, ahol negyedóra alatt rábukkantak az asszony maradványaira.

A hónapokig hadováló férfi lakásában minden nyomot rögzítettek / Fotó: Police.huA hónapokig hadováló férfi lakásában minden nyomot rögzítettek / Fotó: Police.hu

– Úgy tudom, azon a végzetes novemberi éjszakán Karcsika féltékenységi rohamot kapott. Előbb megkéselte, félholtra verte Hajnit, az acélbetétes bakancsával összerugdosta az arcát, a mellkasát, majd felakasztotta őt a szolgálati házában – árulta el az informátorunk. – Miután a nő tetemét egy pokrócba tekerte, feldobta a kistraktorra és a gyilkosság helyszínétől ötszáz méterrel távolabb, a dögtemetőben egy ösvény mellé elásta. Karcsika mindennap olyan nyugalommal járt-kelt azon az ösvényen, mint aki semmit nem tud.

A férfi évekig kínozta az élettársát, végül megölte, majd eltüntette a testet / Fotó: Police.huA férfi évekig kínozta az élettársát, végül megölte, majd eltüntette a testet / Fotó: Police.hu

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

– Karcsi mellett soha egy boldog pillanata nem volt a nővéremnek – mondta a Blikknek Hajnalka öccse, Gyula (44). – Az édesanyám évekkel ezelőtt már eltemette a kisebbik lányát, Natáliát, aki orvosi műhiba miatt vesztette életét. Hajnalkát most a húga mellé temetjük.

A. Károlyt különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják. (Még hozzátennénk az aljas indokot is és az előre megfontolt szándékot is! Hirmagazin.eu) .. A cikket folytatjuk, és álláspontunkat majd menet közben kifejtjük!

Hirmagazin.eu: Rendőreinktől függ, hogy milyen tényállást tudnak felderíteni, ügyészeinktől függ, hogy milyen megalapozott vádiratot tudnak elkészíteni, és a  Tanácselnöktől függ, hogy milyen mértékben él a jogával, hogy ez az aljas gazember csak 20 év fegyházat kap, vagy tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés büntetést, feltételes szabadságra bocsátás joga nélkül (nyilván).. Mi az utóbbit kívánjuk neki!

police és blikk alapján

Hirmagazin.eu

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bagdad bekérette Irán nagykövetét a halálos áldozatokkal járó iráni dróntámadások miatt

Az iraki külügyminisztérium közleménye szerint bűncselekmény történt, mert a halálos áldozatok között polgári személyek is voltak. A legfrissebb hírek...

Kunhalmi: Ha a Fidesz azt hiszi, hogy ettől több gyermek fog születni, akkor téved!

Az MSZP-s politikus a szülészetek rendbetételét követelte a kormánytól. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, szerdán tüntetést szervezett több, az...

Megvádolták Amerikát, az USA lenne a felelős a gázszivárgások miatt?

Az Északi Áramlat vezetékeivel kapcsolatos incidens Dánia és Svédország kizárólagos gazdasági övezetében történt, amelyet teljes mértékben az amerikai...

Eltűnt az idős úr, Makai Antal, rendőreink a lakosság segítségét kérik..

Kisteleki rendőreink az állampolgárok segítségét kérik egy 61 éves kisteleki férfi megtalálásában. A Kisteleki Rendőrkapitányság 06060-157/177/2022 számon körözési eljárást...