17.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

Horror: leharapta egy cápa a 22 éves férfi lábát

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Cápatámadás ért két brit turistát az ausztráliai Queenslandben. A támadás során megsérült két férfit kórházba szállították

A 22 és 28 éves brit egy hajótúrán vett részt, amikor a vízben ugrálni, birkózni kezdtek. A támadás ekkor történt, amelynek következtében a fiatalabbik férfi lábát leharapta a cápa. A sérülteket a hajó vitte vissza a kikötőbe, ahol az ellátásuk megkezdődött.

Queenslandben egy szeptemberi bírósági döntés óta nem lehet a partszakaszon cápacsapdákat alkalmazni, mivel a hálók veszélyeztetik a Nagy-korallzátony élővilágát, és a cápákon kívül például teknősök és ráják is beleakadhatnak.

Annastacia Palaszczuk queenslandi miniszterelnök azt nyilatkozta a baleset után, hogy a csapdákat azonnal vissza kell helyezni a partszakaszon a hasonló balesetek elkerülése végett.

A Humane Society International szerint a gyilkos cápacsapdák nem jelentenek megoldást, mivel korábban is csak az említett partszakasztól távolabb alkalmazták ezeket, oktatással és radarjelzőkkel pedig sokkal nagyobb védelmet tudnának nyújtani az embereknek, az élővilág pusztítása nélkül.

 Guardian.

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

3 érv, hogy miért a faktoringot érdemes választanod vállalkozóként

2022-ben talán minden eddiginél fontosabb, hogy vállalkozóként alternatív pénzügyi megoldásokat is eszköztárunkba emeljünk. A vállalkozói hitelek egyre drágábbak, és...

Rendkívüli bejelentés: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány – videó

Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/505480614638923 Facebook Hirmagazin.eu

Kidobták a szülei, ezért akart öngyilkos lenni a fiú Margit-hídon

Fináncz Dominik szerda délután munka után sétált hazafelé, amikor meglátta a Margit híd korlátjába kapaszkodó fiatalt. Zsigereiben érezte, hogy...

Kevesebb és drágább lesz idén a hazai görögdinnye: akár 40 százalékkal is többet fizethetünk érte, mint tavaly

Az importverseny viszont idén várhatóan valamivel kevésbé szorítja majd a hazai dinnyetermelőket, hiszen az extrém magas üzemanyagárak miatt...