12.8 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóHorror: láncfűrésszel vágott a lábába a magyar focista, nem tudja, mikor állhat...

Horror: láncfűrésszel vágott a lábába a magyar focista, nem tudja, mikor állhat újra lábra – fotó (18+)

Tiszaföldvár — Abszurd körülmények között veszítette el egyik legjobb góllövőjét a Jász-Nagykun-Szolnok megyei másodosztályban szereplő Tiszaföldvár VSE.

Molnár Márk (20) február 19-én súlyos balesetet szenvedett, amelyben majdnem odalett a jobb lába. A fiatal csatárt nem a focipályán érte a baj, egy láncfűrésszel belevágott a sípcsontjába.

– Volt már korábban is láncfűrész a kezemben, de most valamiért lecsúszott a fáról a szerszám, bele a jobb lábamba, térd alatt. Óriási fájdalmat éreztem, de szerencsére ott volt velem az édesapám, aki azonnal kihívta a mentőket – mesélte lapunknak Molnár Márk, akit nemrég engedtek ki a kórházból. A jobb lábát egy hatalmas heg csúfítja. – Két csavarral rögzítették a csontot a lábamban, még legalább két hónapig nem állhatok rá. Most itthon pihenek, március 14-én megyek vissza kontrollra, utána tudnak az orvosok pontosabbat mondani a rehabilitációmról, vagy egyáltalán arról, mikor állhatok ismét lábra. A focinak minimum egy évre búcsút inthetek, addig a csavarokat sem szedik ki.

Molnár kiesése jelentős probléma a Tiszaföldvár számára, mert a házi góllövőlistán a második helyen állt.

– Voltak már meglátogatni a csapattársak és az edzőm is, mindannyian megnyugtattak, várnak vissza a pályára – tette hozzá a spanyol Barcelonának drukkoló támadó. – A sérülés miatt nem kell aggódnom, hogy kirúgnának a munkahelyemről, erdészmunkákat végzek, de a baleset nem meló közben történt velem, hanem a szabadidőmben.

A feljutásért küzdő, az első helytől mindössze egyetlen pontra lévő tiszaföldváriak elveszítettek egy gólerős csatárt, de nyertek egy szurkolót, mert Molnár a betegágyáról is szorít a csapatnak.

– Nagyon örülök, hogy sikerült az első tavaszi bajnokin nyernünk és egyben szeretném megköszönni az egész gárdának, hogy értem harcolt a mérkőzésen – mondta Molnár. – Ez rendkívül jólesett és még több erőt ad a folytatáshoz. Én pedig miattuk is küzdök majd a rehabilitáción, hogy minél hamarabb visszatérjek közéjük, és jó játékkal, valamint gólokkal háláljam meg az együttérzésüket.

16 gólt jegyzett

A korábban Törökszentmiklóson és Cibakházán focizó Molnár a labdával jobban bánik, mint a fűrésszel a kezében. A futballista a Tiszaföldvár felnőtt és U19-es csapatában is szerepelt ősszel, összesen tizennyolc bajnoki találkozón tizenhat gólig jutott, vagyis megállapítható, érzi a kaput.

Forrás: Blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem