12.8 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeSzabadidőBulvárHorribilis célokat tűzött ki maga elé: Gáspár Bea elárulta, hogyan reagál a...

Horribilis célokat tűzött ki maga elé: Gáspár Bea elárulta, hogyan reagál a férje a sikereire

A Konyhafőnök VIP megnyerése után teljesen kilépett férje, Győzike árnyékából Gáspár Bea, aki nemrégiben saját szakácskönyvet adott ki. Mint mondta, szeretné, ha az gasztro bestseller lehetne.

Vitathatatlan, hogy Gáspár Beát annak idején a Győzike show szereplőjeként ismerték meg az emberek. Gáspár Győző felesége elárulta: kezdetben nem is akart a családjáról szóló valóságshow-ban szerepelni, mostanra pedig inkább a szakácskönyve révén emlegetik őt, ennek megírásához pedig az adta meg neki a löketet, hogy megnyerte a Konyhafőnök VIP-t.

Mint azt Bea elmondta: férje, Győzike nélkül nem készülhetett volna el szakácskönyve – ami a Bea konyhája címet kapta -, hiszen ez az ő ötlete volt, miután meglátta Bernáth József kötetét. Gáspár Bea többek között azt is elárulta, hogy szeretné, ha szakácskönyve – amiben néhány életrajzi történet is van – gasztro bestseller lenne.

– Előny, hogy már ismernek az emberek, a borvacsoráim miatt is, nemcsak Győző által. A szakácskönyvemmel horribilis elvárásaim vannak, mármint arra vonatkozóan, hogy mennyit vegyenek meg belőle. Azt szeretném, ha egy gasztro bestseller lenne. Aztán ki tudja, lehet, majd be is vonzom – mondta a Velvetnek adott interjújában Gáspár Bea, aki elmondása szerint fiús kislány volt.

– Nagyon sokat voltam kiskoromban fiúk társaságában, ciki volt, ha elsírtam magam egy gilisztától. Emlékszem, az unokatestvéremnek egyszer olyan agymenése támadt, hogy boncoljunk békát. Benne voltam abban is. Akkor még nem tudtam, hogy ezt a gasztronómiában is lehet hasznosítani. A csirkét is levágom, ha kell, kopasztok, vágok, állatvédők ide vagy oda, teljesen vidéki lány vagyok – tette hozzá Bea, akiről a Győzike show idején, 13 évvel ezelőtt a CKM magazin fotósorozatot is készített. Bea akkor 32 éves volt, ezen a fotózáson pedig Hargitai Bea és Pantinchin Edina is megjelent, akik már akkor is elmondták: jobban el tudták volna képzelni egy konyhában Győzike feleségét. A modelleknek igazuk lett, és ma már Bea is úgy véli, hogy a konyhában van a helye.

– 19 évesen lettem asszony, 20 évesen már szültem. Anyósom vett rá, hogy külön háztartást vezessünk Győzővel. Akkor a bevásárlás, a főzés, a takarítás óriási munka volt számomra, egész nap mást sem csináltam. Ráadásul nem kaptam pozitív visszajelzéseket a főztömről, ezért megpróbáltam kiküszöbölni a hibáimat, és olyan ételeket készíteni, amik már mindenkinek ízlenek. Még vezetékes telefonunk sem volt, anyuhoz és anyósomhoz szaladtam át, hogy megkérdezzem, mit hogy kell csinálni – mondta.

A kérdésre pedig, hogy férje, Gáspár Győző hiúságát nem sérti-e, hogy felesége lassan túlnő rajta, ő mindössze ennyit mondott: „Sokkal jobban szereti a pénztárcáját, mint amennyire fontos neki a hiúsága„, majd hozzátette, férje örül neki, hogy van saját bevételi forrása, ezáltal kevésbé terheli őt anyagilag, mint eddig.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work