5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeÉletmódEzotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyításokHoroszkóp szerinti férj-rangsor! Megdöbbensz ki áll a lista elején és végén!

Horoszkóp szerinti férj-rangsor! Megdöbbensz ki áll a lista elején és végén!

Minden nő egy boldog családról álmodik, és ehhez, egy kiegyensúlyozott, segítőkész, határozott, megértő férjre is szükség van. Tudd meg, hogy a párodból, milyen férj válik a csillagjegye alapján!

12.

Az utolsó helyen az Ikrek áll, aki mindig ott van, de soha nincs jelen. Ugye ismerős az ilyen férfi? Akinek magyarázol, ő bólogat, de fogalma sincs, hogy miről van szó. Teljes egészében rád támaszkodik, de azon se kell csodálkozni, ha a pénzed is akarja.

11.

A Halak férj mindent szeretne, de azonnal. Egyáltalán nincs kitartása, és ami a legrosszabb, nem is nagyon küzd a dolgokért. Ha egy Halak férfival kötöd össze az életed, olyan lesz, mintha az anyja lennél. Mindenben ki kell szolgálnod, az ételt is elé kell rakd, de arra is kell emlékeztesd, hogy ideje lenne tusolni.

10.

Romantikus, praktikus, kedves, szelíd, figyelmes-na ezek azok a tulajdonságok, amiket hiába keresel egy Nyilas csillagjegyű férfinél. Ne tegyél szemrehányásokat neki, úgysem érsz semmit vele. Ne csodálkozz, ha te vagy más akár a hatodik felesége, nem sok időt bírnak ki mellette a nők.

9.

A Skorpió, nincs mit szépíteni a dolgokon, egy valóságos zsarnok. Ha olyan nő vagy, akit nem érdekel a férje véleménye, akkor még esetleg boldogan is élhetsz egy Skorpió mellett, de, ha kicsit érzékenyebb vagy, akkor nagyon megkeseríti az életedet. A Skorpió számára nagyon fontos az inspiráció, mindent, amit tesz szívvel, és lélekkel teszi.

8.

A Rák férj nagyon tiszteletreméltó, hiszen a tenyerén hordozza a feleségét, azonban sajnos ezt a legtöbbször csak a nyilvánosság előtt teszi. Ő az ideális férj, és a tökéletes apa, a valóság viszont az, hogy, amikor nem látja senki, otthon leginkább a kanapén pihenget, és nézi a focit.

7.

A Kos az “igazi” férfi megtestesítője: ápolatlan, férfias, durva, agresszív. A kanapé alatt nem csak a zoknikat, de egy-egy pizzaszeletet is meg lehet találni utána. Ha mérges, akkor jobb, ha nem kerülsz a közelébe egy darabig. Nem tud főzni, és nem is hajlandó senkiről sem gondoskodni.

6.

A Vízöntő a jól megérdemelt hatodik helyet foglalja el, első pillantásra elvarázsol, mindig mosolygós, vidám, lehengerlő. Nem szereti a hétköznapi problémákat, a vásárlást, a sorban állást inkább kihagyja az életből. Kissé önfejű, sokszor nem lehet rá számítani.

5.

A Bika egy elkötelezett és megfontolt férj. Gondoskodik a családjáról, mindent megpróbál megadni nekik. A csendes, kiegyensúlyozott életet kedveli. Ha a nyugodt, bár kissé monoton életet kedveled, akkor tökéletes életed lesz egy Bika mellett.

4.

A Mérleg állandóan szerelmes, ha már egy jó ideje együtt vagytok, akkor is minden nap bókol, és kis ajándékokkal lep meg. Egy csodálatos férj, álomvilággá varázsolja a felesége, és a családja életét.

3.

A Bak férj őszinte, intelligens, sármos, jószívű. Kell ennél több? Tökéletesen biztonságban érezheted magad mellette, mindent megad, amire szükséged van. Egyetlen egy hibája azért neki is van, nem szeretne megházasodni.

2.

Az Oroszlán egy védelmező férj, gondoskodik a családjáról, és a feleségéről. Sok meglepetéssel kényeztet, elvisz vacsorázni, és nagyon figyelmes. Ezért cserébe “elvárja”, hogy egy olyan nő legyen mellette, aki kimutatja az érzéseit, és felnéz rá.

1.

A Szűz férj a legtökéletesebb, minden nő álma egy ilyen pasi. Intelligens, csinos, jól nevelt, jól főz, és nem fél a házasságtól. A világon a legfontosabb számára a családja, és mindent megtesz értük.

tudasfaja.com

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem