17.1 C
Budapest
2024. május. 18. szombat
HomeÉletmódEzotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyításokHoroszkóp: 2022 júniusában ez a 3 csillagjegy megtud egy nagy titkot –...

Horoszkóp: 2022 júniusában ez a 3 csillagjegy megtud egy nagy titkot – és ez jó hír

Te is köztük vagy?

Most, hogy a hetekig tartó Merkúr retrográd, mely megkérdőjelezte azt a képességünket, hogy hatékonyan kommunikáljunk és az információkat hasznos módon dolgozzuk fel, elvonult, lehetőségünk nyílik a fellélegzésre, és arra, hogy felülvizsgáljuk a hitrendszerünket. Azzal pedig, hogy megváltoztatjuk a látásmódunkat, másképp érzékelhetjük a világot.

A június az Ikrek intenzív energiájával indul, és arra késztet bennünket, hogy bizonyos lépéseket megtegyünk.

A Merkúr retrográdja után az Ikrek-szezon új stratégiák megvalósítására és egy teljesen új gondolkodásmódra hív bennünket. Néhány fontos felismerés után itt az ideje, hogy három csillagjegy egy titkot megtudva végre pozitív irányban változtasson az életén. Lássuk, kik ők!

Kos

A június nagyon jót ígér a Kosnak. Nagy döntéseket hozhat a szerelemben, és

talán még a házasságon is elgondolkodik.

Karrierjében is szerencsés lesz: az Ikrekben lévő Nappal a Kos képes lesz visszanyerni önbizalmát és új projektekbe kezdhet. Emellett arra is szakít időt, hogy megélhesse a boldogságot a családjával, barátaival. Június elején azonban megtudhat valamit egy barátjáról, ami mindent megváltoztat. Néhány újszerű lépést kell végrehajtania, hogy elkerülje a nyugtalanságot az életében. És ez kimondottan jó lesz!

Bika

A Merkúr a Bikához megint nagyon kedves lesz. A Bikának lehetősége lesz kommunikálni, és a partnereivel folytatott eszmecseréi sokkal gördülékenyebbek lesznek. Szerelmi élete tetőfokára emelkedik, és nagyon boldog lesz. Szakíthat időt magára és kreatív oldalának kielégítésére egy új művészi tevékenység megkezdésével. Ez az időszak nagyon pozitív lesz a Bika számára, ráadásul

párja egy olyan titkot árulhat el, ami június elején felforgatja a jövőbeli terveit. Érkezik a gólya?

Ikrek

Új lehetőségeket kap – a bolygók most úgy állnak, hogy mindent ki tud használni, elérni, amit eltervezett. Újra kapcsolatba lép egy régóta nem látott barátjával, és munkahelyi előléptetésben részesül. Újra szabadnak érzi magát a mindennapokban, és

lehetősége nyílik arra, hogy új dolgokba fogjon, és megvalósítsa álmait.

Június első felében valószínűleg megtud egy titkot, amely megváltoztatja nézeteit és azt, ahogyan a családja egységét látja.

kiskegyed

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem