2.1 C
Budapest
2023. december. 2. szombat

Hoppá! Kiderült, melyik képviselő nézett pornót a parlamentben: mit szól majd ehhez a Boris Johnson, a jó barátja?

Dátum:

Megosztás:

Neil Parish volt az angol képviselő, Boris Johnson nagyon jó barátja, aki pornót nézett az angol parlamentben.

opera pillanatfelvétel 2022 04 29 224012 www.thesun.co.uk

Az Egyesült Királyság miniszterelnöke rendszeresen vendége volt otthonában az egyébként kiemelten fontos pozíciókat betöltött botrányhősnek!

opera pillanatfelvétel 2022 04 29 223938 www.thesun.co.uk

A pornót néző képviselőt 2010-ben választották be először a parlamentbe, azóta pedig kiemelten fontos alaknak számított, többek között például a környezetvédelmi bizottság elnöki pozícióját is betöltötte.

jd pornhub 3 jpg js570127637

A botrány annyira fajult, hogy a parlamentben 14 képviselőnő állt fel egymás után, és mindannyian beszámoltak az őket érintő korábbi zaklatásokról, ami egészen sokkoló pillanatokhoz vezetett, az egyik képviselőnő még el is sírta magát kollégái körében.

opera pillanatfelvétel 2022 04 29 223959 www.thesun.co.uk

A botrányhősnek felesége és két gyermeke van, felesége úgy nyilatkozott, hogy nem tudta, ilyen féreghez ment hozzá!

opera pillanatfelvétel 2022 04 29 224027 www.thesun.co.uk

Boris Johnson egyenlőre nem kommentálta az esetet, vagy legalábbis nem olvasható az angol médiákban. (A képviselőt időközben felmentették.)

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este: Reszkessetek betörők 3-4 – videók

Teljes filmek magyarul: Reszkessetek betörők 3. Reszkessetek betörők 4. Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of...

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...