27.9 C
Budapest
2023. szeptember. 27. szerda

Hoppá: Ennél a csatornánál folytatja Kárász Róbert!

Dátum:

Megosztás:

Ki­de­rült, hogy a nép­szerű mű­sor­ve­zető hol fog dol­gozni a jö­vő­ben! Ez bi­zony min­den­kit meg­le­pett!

Közel egy év kihagyás után ismét visszatérhet a tévézéshez! A Blikk úgy tudja, hogy tárgyal az ATV-vel, és ha sikerül megállapodniuk, akkor a reggeli műsort fogja vezetni.

Az ATV erősíteni kívánja műsorvezetői gárdáját, így tárgyalásokba kezdett több ismert tévéssel is, hiszen két férfit mindenképp szeretnének átigazolni. Bennfentesek tudni vélik, hogy az egyik potenciális jelölt nem más, mint a TV2 egykori sztárja, Kárász Róbert. Bár még nem írták alá a szerződést, az értesülé­sek szerint a tévés és a csatorna vezetősége már közel jár ahhoz, hogy megegyezzenek.

Hoppá: Ennél a csatornánál folytatja Kárász Róbert!

Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója megerősítette, hogy jelenleg is több szakemberrel tárgyalnak, s fontosnak tartják, hogy igazi húzóneveket, nagyágyúkat szerződtessenek.

„Annyi igaz, hogy több férfi műsorvezetővel is tárgyalunk jelenleg, ám amíg le nem zárulnak ezek a megbeszélések, nem mondhatok többet. Két erős, ismert férfi tévést szeretnénk a csatornához igazolni, reményeink szerint hamarosan meg is lesznek. Az ATV Startnál így két páros lenne, az egyik hölgy már biztos, hogy Bombera Krisztina lesz, a másik női műsorvezetőt pedig elsősorban csatornán belül keressük, de még folyik a casting” – magyarázta Né­meth, akihez hasonlóan Kárász sem zárkózott el a válasz elől.

„Diplomatikusan csak annyit mondhatok, hogy nem kapkodok munka után, szerencsére nem vagyok rászorulva. Ha olyan felkérést kapok, ami mind szakmailag, mind anyagilag megéri, tetszik, s örömömet lelem benne, akkor igent fogok mondani” – fogalmazott szűkszavúan a műsorvezető.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 4

Térjünk picit vissza a tehenekhez! A metán – laborban kísérleti leg igazolható, az szénmonoxidból és vízből jön létre, és...

NAPÚT – 7: AZ Utolsó vacsora szereplői – Jakab

Jobbról balra haladva az ötödik apostol az idősebb Jakab. Jakab robbanékony természetű volt. Szent Lukácstól tudjuk a következő esetet,...

Felháborítóan kicsi a Hableány-ítélet! – Az ügyészség részletesen elmagyarázza, miért kell nagyobb büntetés (2 db vonatkozó hanganyag a cikkben)

Fellebbezett az ügyészség a Viking Sigyn szállodahajó kapitányát érintő elsőfokú bírósági ítélet ellen a Hableány-perben. Az ügyészség szerint...

Fogyhatunk-e az éjszaka folyamán?

A globális elhízási járvány erőfeszítésre sarkallta a világot, hogy hatékony és elérhető fogyási stratégiákat találjon. Ennek következményeként új étrendi...