4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeHírekFőhírekHonvédségi védelmet kaphat Tiborcz István, a 27. leggazdagabb magyar

Honvédségi védelmet kaphat Tiborcz István, a 27. leggazdagabb magyar

Ez mától, péntektől hatályos, de hogy a gyakorlatban mit jelent, még pontosan nem tudni.

Csütörtök este a Magyar Közlönyben megjelent a 63. számú rendelet, ami kiterjeszti a honvédségi védelemre jogosultak körét. Az új rendelet szerint ez már a vezérköri főnökök sógorait és apósait is illeti – írja a hvg.

Előzmények. Jelenleg az államfőt, az országgyűlés elnökét, a politikai felsővezetők (kormánytagok, államtitkárok, a miniszterelnök politikai igazgatója és nemzetbiztonsági tanácsadója) és a kormánybiztosok, valamint ezek házas- vagy élettársai, gyerekei jogosultak arra, hogy a honvédelmi vezérkari főnök biztosítsa részükre „a honvédségnek a felkészített erőkkel védett személyek személykísérésében való részvételéhez szükséges személyi és technikai feltételeit.”

Kép és cikk: HVG, cikk: FORBES;

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem